Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Tudsz jó körzeti orvost Újpesten vagy Rákospalotán?

ervin cikke a Blog rovatból, 2007. január 8. hétfő, 19:12 | 7 hozzászólás

Ez itt nem valami trükk, hanem tényleg énblogolás. Ideje átjelentkeznem a környékre dokihoz, úgyhogy tisztelettel megkérem az olvasótábor rákospalotai és újpesti tagjait, hogy ha tudnak jó körzeti orvost ajánlani itt a környéken, akkor tegyék meg - de ne hozzászólásban, hanem e-mailben, az ervin(kukac)kispad.hu címen. Ígérem, nem jelentek majd konkurenciát, utoljára kábé 5 éve voltam orvosnál (na, ezt most jól elkiabáltam), de a jogsi megújítása miatt most el kell mennem. Köszi a segítséget!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

Pocakos, 2007. január 8. hétfő, 22:14 (#)

Úgy tudom már nincs "körzeti" orvos, csak háziorvos. Annak pedig azt választhatod, akit akarsz, ill. aki elfogad, befogad. Ha jól tudom, limitálva van a paciensek száma, - azaz a TB csak (kb.) 1200 főig ad (havonta) "fejpénzt". (ez az háziorvos fizetése) Ha az orvosnak több betege van, akkor az(ok) után nem jár.

2

Author Profile Page ervin, 2007. január 8. hétfő, 22:30 (#)

Pocakos, hibátlan okfejtés, de hála istennek a beérkező levelekből úgy tűnik, hogy az olvasók megértették, mit szeretnék. :) Várom a további ötleteket, mindenkinek előre köszi!

3

Ali, 2007. január 8. hétfő, 22:38 (#)

Ervin, hogy te milyen nagyszerű diplomata vagy! :D

4

gargoyle, 2007. január 9. kedd, 12:19 (#)

a nyertest ird mar meg nekem is mert 8 ev utan be kene jelentkeznem szinten valami kozelebbi orvoshoz (:

5

Balage, 2007. január 10. szerda, 21:54 (#)

Ervin, engedd meg, kérlek, hogy megragadjam az alkalmat, és ugynezt kérjem a Kispad tisztelt olvasóitól, de Újpalota vonatkozásában (Páskomliget, Zsókavár utca környéke) a payskin(kukac)gmail.com e-mail címre. Hétfőn iratkoztam át az Önkormányzatnál, éppen az orvosválasztás volna soron, kapóra jön a téma! Köszönöm.

6

Bkk Charlie, 2007. január 11. csütörtök, 07:33 (#)

Nehéz kérdés, hogy jó vagy rossz orvost szeretnél? ;-) Amikor nekem volt egy ötödik kerületi háziorvosom, akkor gyanús volt, hogy a szomszédnál mindig hatalmas tömeg várakozott, sokára jutottak be az emberek. Ellenben az én orvosomnál rendszerint alig 1-2 ember lézengett, 10-15 percnél sosem vártam többet. A kivizsgálás szerintem sosem volt túl alapos, csak felírta a gyógyszert, aztán mehettem.

7

gargoyle, 2007. január 11. csütörtök, 10:41 (#)

en olyat szeretnek akinel bejelentkezem telefonon(msnen, ircen, emailben. ok felebredtem), megbeszeljuk hogy masnap 10:42kor talalkozunk es masnap legkesobb 11:00kor bennvagyok, kiveve ha hirtelen kineveztek a rendelot orszagos traumatologiai intezetnek es paskomligetnel a miskolc-pecs intercity ele ugrott egy 10 emeletes toronyhaz. es NEM erdekelnek az ott uldogelo allando vendegek :P

ezenkivul mondjuk igeny meg hogy vizsgaljon meg alaposan (en mint laikus ritkan tudok teljes diagnozist mondani a "no,mi a baja" kerdesre) extrem esetben kommunikalni is kepes legyen, ne vilaggyulolo 72 eves doktorbacsi, aki 19. szazadi szaknyelven meseli el hogy megfaztam.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork