Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Új állás a Microsoftnál

ervin cikke a Blog rovatból, 2007. január 24. szerda, 09:47 | 3 hozzászólás

Azt már eddig is tudtuk, hogy egy ekkora vállalatnál akadnak érdekes pozíciók. Most született egy újabb: Wikipedia editor. A cikk legszebb részei a cég és a rajtakapott ausztrál blogger magyarázkodása.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

katmandu, 2007. január 24. szerda, 13:26 (#)

És vajon még hány olyan WP szócikk lehet, amiket megrendelésre írnak/tweakelnek, csak nem tudunk róla...

A WP-ben amúgy elég sok a technikai értelemben vett szamárság. Hogy ne menjünk messze: valami félkegyelmű pl. bírt nyitni egy pár soros szótcikket egy bizonyos "Microsoft Photopaint" nevű programról.

Ilyen termék sose létezett, a gyerek összekeverte a Corel Photopaintet a Microsoft azóta megszüntetett PhotoDraw-jával. Azóta többen jeleztük a hibát, törlésre is jelöltük a szócikket, de az azóta is ott éktelenkedik. Pedig egy új szócikk nyitására azért megvannak a standardek/dok, és az is elvárható, hogy valaki tudja, miről nyit...

Ontopik: a post felütése kicsit pongyola, mert erősen valószínűtlen, hogy ilyen pozícióra headcountot nyitott volna a MS :) mindenesetre kínos kis bepróbálkozás, valami túlbuzgó helyi mócsing műve lehet.

2

Dr. Minorka, 2007. január 24. szerda, 15:10 (#)

Valóban, "csak" föl akartak bérelni valakit. De nem helyi mócsingok foglalkoznak a cég egyik alapvető termékcsaládjának sorsát meghatározó szabvány ügyével.

3

Ali, 2007. január 24. szerda, 17:15 (#)

http://it.news.hu/hirek/2007-01-24/microsoft_botrany_wikipedianal.html
(7 órás késéssel :) )


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork