Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Dugi Zsuzsi

stsmork cikke a Blog rovatból, 2007. november 23. péntek, 21:03 | 7 hozzászólás

Most azt hagyjuk is, hogy mekkora parasztság egy női hátsóval reklámozni egy vízvezeték-szerelő gyorsszolgálatot, de ha a tetejébe ezt még izzadságtól tacsakos, jópofizó versikékkel is körítik, az már patológikus. Idézek egy gyöngyszemet, hogy ti is képben legyetek:

Szép házat a szennyvíz elönt?
Non-stop, gyorsan mentjük meg Önt!
A lefolyóból nem folyik el a vize?
Küldöm a szakembert izibe!

Torokszorító.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

Author Profile Page stsmork, 2007. november 23. péntek, 21:20 (#)

Elfelejtettem megadni a forrást. Mort dobta be a postaládánkba a következő linket:

http://web-hang.hu/reklam/budapest/kepek/109.jpg

2

Longhand, 2007. november 23. péntek, 22:38 (#)

Ha szívességet nem nagyon szeretnétek nekik tenni, akkor tegyetek nofollow attribútumot a linkre, mert csak a kulcsszavas helyezéseit segítitek a linkeléssel a Google organikus találatai között.

Amúgy tényleg úgy borzalmas az egész ahogy van. :)

3

Penálen, 2007. november 24. szombat, 01:58 (#)

De azért kérném jegyzőkönyvezni, hogy egész jó segge van a hölgynek... :)

4

gargoyle, 2007. november 24. szombat, 12:51 (#)

ja, rajzolva nekem is jo (: remelem anelkul is :o (:

5

Flick, 2012. november 2. péntek, 16:00 (#)

Dugi Zsuzsit személyesen ismerem. Anno még egy szuvas fekete kutyával ment ki a cimre és munka helyett azzal inditott: " Innék egy kávét!" A két 80 év körüli idős hölgyre ráparancsolt: - Na lányok!" -Ráállni a padló-összefolyóra amig én pumpálom! De a csúcs nem ez volt. Egy nagyon nivós belvárosi étterem tulajdonosa mesélte, hogy megszavazta a bizalmat cumi-zsuzsinak, rendszeresen őt hivta ki ha dugulása volt. Egy ilyen alkalommal ott étkeztek "honatyáink" Torgyán, Horn, stb. prominens személyek és valami dugulás volt. Megérkezett hát Szörnyella Zsuzsanna.Az egy dolog, hogy átgázolt a vendégtéren a szarpucoló szerszámokkal a kezében, de amikor Torgyán doktor udvariasan arrébb csúszott a székével akkor a mi Zsuzsannánk rámordult: - "Maradj csak dagadt, tömd a fejed nyugodtan,majd én kikotrom a szarodat!"

Csillagászati árai, feledtették dilettanciáját és tahó stilusát.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

6

salapapa, 2014. február 10. hétfő, 22:48 (#)

Zsuzsi úgy 15-17 évvel ezelőtt volt kint nálunk. a szaga, a stílusa ugyan hagyott némi kívánnivalót maga után, de a idézném: "dilettanciáját" nem vettük észre. fél órán belül kipuceválta a 25méter eldugult lefolyót és adott jótanácsokat is, hogy mit tegyünk ha nem akarunk megint úszni a szarban.
ja... olcsó az nem volt... de este féltízkor hívtam és 1 órával rá már ott is volt, majd 11kor távozott.
rossz szavam nem lehet rá.

7

DugiZsuzsi, 2016. május 28. szombat, 17:50 (#)

Kedves Flick!
Horn Gyulával és Torgyán Józseffel sem volt még szerencsém találkozni. Ha velem találkoznak, azért sem felejtik el, mert nő létemre én keményen megfogom a munkát, nem cicizek, mint az, aki így beszél rólam. Én 24. éve még mindig a szakmában vagyok, nem szoktam csúnyán beszélni. És Maga, kedves Flick? Valószínű, hogy Ön az, aki esélyt kért és kapott tőlem: beengedtem mellém dolgozni, tisztességre, a másik megbecsülésére tanítottam, és Ön volt az, aki csúnyán elvérzett. Nemcsak nálam. Ezért nem vállalhatja a saját nevét. Meg lehet kérdezni Torgyán doktort, hogy mi igaz a meséjéből... Szeretettel: a pumpák királynője facebook.com/DugiZsuzsi - duguláselhárítás


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork