Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53876 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Költözünk Franciaországba - 7. rész

eszpee cikke a Blog rovatból, 2008. február 25. hétfő, 19:37 | 1 hozzászólás

Nagyjából finisben vagyok, az előző rész óta már sok intéznivaló nem is maradt. Kitűztük a dátumot is, 4 nap múlva, 29-én pénteken indulok, dobozokkal együtt, ha minden jól megy szombat reggelre ott is leszek. Ajánlok majd költöztetőt is, ha bejött, és engedi - ha nem jött be, akkor viszont nem kérek engedélyt, megvan ez az előnye a blogger létnek. Az intenzív dobozolás mellett elintéztem még a postai meghatalmazást is, nemisbéka kommentjét köszi mégegyszer, nekem eszembe se jutott volna. A lényeget ő is leírta: a meghatalmazónak és a meghatalmazottnak is ott kell lennie személyesen, és a leggyorsabb valószínűleg a lakóhelyhez tartozó postán, ott csináltuk mi is, hamar ment, és visszavonásig érvényes. Most még utolsó adagok csomagolása, intenzív térképtöltögetés és némi munka van még hátra, aztán el innen - fizikailag, mert postokkal jövök majd terveim szerint többé kevésbbé folyamatosan.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

Dr. Minorka, 2008. február 25. hétfő, 22:53 (#)

Jó utat! (és ne felejts el morzsát szórni magad után...)
"mert postokkal jövök majd terveim szerint többé kevésbbé folyamatosan." A Bilagit rovatba is, ha lehet kérni. (Francia vendéglők, kulináris élmények)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork