Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Angelday

Angelday cikke a Blog rovatból, 2008. június 1. vasárnap, 15:59 | 3 hozzászólás

[Ez a cikk Angelday vendégmunkásunk ajándéka ötödik születésnapunkra. Az akcióról bővebben itt olvashatsz.]

Soha nem vállaltam el más felkérést, csak a Kispadét. Valahogy a haknizás nem feküdt nekem igazán, vagy csak megkeresés nem volt. Habár, ha jobban belegondolok egy nyomtatott magazin egyszer informális csatornán keresztül megkeresett, meg is írtam nekik a "flekket", aztán nem lett belőle semmi. Ez még inkább a kedvem szegte. Így aztán magamnak irogatok csendesen.

A Kispados írásaimat visszaidézve leginkább az jut eszembe, hogy elég jelentős mértékben fogalom nélkül voltam. Ma már nem vagyok érzésem szerint annyira, de ez is olyan, mint a sportban elérhető profizmus: minél többet játszik az ember, annál inkább összeáll neki, milyen keveset tud.

Így öregszünk meg: azt látjuk magunk körül, hogy minden sarkon jönnek az újak, a jobbak, a fiatalok, akik sokkal agilisebbek, ügyesebbek. Nekem az a tanácsom a kiöregedő korosztályhoz: mindig ismerjük fel, hogy kitől lehet tanulni. Hányjunk fittyet a korkülönbségekre. Tiszteljük a többieket is egyenrangú félként, ne növesszünk arcot akkorát, mint Putyin. "Fő a szerénység", ahogy Bástya elvtárs is megmondta. "A legjobb, amit szeretek magamban, az a szerénység."

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Amby, 2008. június 1. vasárnap, 17:19 (#)

Sok boldogságot, nőjjetek (még) nagy(obb)ra, kitartást a következő 5 évhez. Gyerekek, hogy vannak? Unokák? :-)

2

Wyfli, 2008. június 2. hétfő, 08:33 (#)

Ez nem úgy van, hogy, "Szerénység elvtársak, szerénység. Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység."
?

3

freak, 2008. június 2. hétfő, 11:00 (#)

"[...]ha jobban belegondolok egy nyomtatott magazin egyszer informális csatornán keresztül megkeresett, meg is írtam nekik a "flekket", aztán nem lett belőle semmi."

Gondolom itt a Tomorrow magazinra utalsz. Azt nagyon sajnaltam, megvettem azt a par szamot ami megjelent, aztan vege lett, mint a botnak. Szerintem keves volt a "márketing" illetve kellett volna meg idot hagyni a felfutasra. Mire szoltam az ismerosoknek, hogy "vegyetek, kurvajo" addigra meg is szunt.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork