Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Boldog szülinapot!

Myreille cikke a Blog rovatból, 2008. június 4. szerda, 15:59 | 9 hozzászólás

[Ez a cikk Myreille vendégmunkásunk ajándéka ötödik születésnapunkra. Az akcióról bővebben itt olvashatsz.]

Ha a Kispad gyerek lenne, akkor ötödik szülinapjára egy Thomas, a gőzmodony-os pólót kapna, és ő lenne a legmenőbb kiscsávó az oviban. Igen-igen, kicsit rákattantam a gyerek és gyerekruha témakörre, de remélem, hogy felmentést kapok, mert orvosi papírom van arról, hogy terhes vagyok. Cserébe viszont szent ígéretet teszek, hogy soha, de soha nem tömöm tele a barátaim postafiókját kéretlen babaképekkel. Szerencsés esetben persze az is előfordulhat, hogy néhányan könyörgőre fogják, és nekik, nagy kegyesen, juttatok néhányat a több száz digitális képből. Mert az nem is kérdés, hogy több száz kép lesz. Íme a szép jövő, ami ugyanolyan vicces, mint a múlt.

Ráncos öregasszony leszek, amikor majd úgy mesélek az unokáimnak ervinről, eszpeeről és stsmorkról, mintha együtt legeltettünk volna kecskét és ismernénk egymást, pedig bevallom, hogy csak eszpee mellett nem mennék el az utcán, de akkor is kellene két lépés, hogy az ismerős archoz nevet is kapcsoljak. Viszont szakáll és fényképezőgép nélkül ő is egy lenne a sok idegenből. Pedig mennyire élveztem és mennyire zavarban voltam, amikor meghívtak az egyik rádióműsorba és milyen idegen volt a saját hangom, amikor valahol visszahallottam a Tilos rádiós felvételt. Na ja, Kultiplex, szintén a múlt.

Néha azt gondolom, hogy jól van ez így. Félig ismerősök és félig ismeretlenek. Ennyire férünk bele egymás életébe. Néha viszont utálom, hogy csak huszonnégy óra egy nap és aludni is kell. Nem tudom, milyen magas eszpee, de arra tisztán emlékszem, hogy ő mutatta meg nekem Feldmár András egyik előadását, mentőövet dobott akkor, most fényévekre vagyok attól, aki akkor voltam, de Feldmár gondolatai, azóta is stabil kövek számomra. Így megy ez. A virtuális utak néha keresztezik egymást, néha széttartanak, lehet, hogy elmegyünk egymás mellett az utcán, de olvassuk egymás blogjait. Talán így lesz öt év múlva is, de az biztos, hogy én még szentimentálisabb leszek.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (9)

1

methan, 2008. június 4. szerda, 17:41 (#)

azt lehet, hogy a végén (miután minden vendégmunkás írt) csináltok egy szavazást (technikailag megoldható?), hogy az olvasótábor kiválaszthassa a legütősebb köszöntőt?

2

Author Profile Page eszpee, 2008. június 4. szerda, 17:46 (#)

technikailag nincs akadálya, de őszintén szólva szerintem nem a legudvariasabb dolog ajándékokat pontoztatni. nem tudom, nekem nem nagyon tetszik, de meggyőzhető leszek persze, ha. meglátjuk, a felvetést köszi!

3

Author Profile Page PAStheLoD, 2008. június 4. szerda, 18:36 (#)

Szerintem pont az a jó, hogy ennyi féle ajándékot kaptatok. Mondjuk van, hogy némelyik szívközelibb, de nanométereken nem vitatkozunk :)

4

Penálen, 2008. június 4. szerda, 18:48 (#)

Sztem sem a legszerencsésebb ötlet, mondjuk, én, pölö, nem is köszöntőt írtam (nem is ez volt a kérés).

Meg, amúgyis, baromira nem akarom látni, hogy Wolf szaktárs, aki az indexen is állandóan minden játékban szarrá alázott, még itt is megsemmisítő csapást mérjen rám :D :D :D

5

Author Profile Page ervin, 2008. június 4. szerda, 20:57 (#)

még egy "nem" szavazat. én bizonyosan nem tudnám egyik vendégmunkásunkat a másik elé vagy mögé helyezni - még ha akarnám se, és nem is akarom. ráadásul az sem érdekel, legalábbis formális szavazás formájában, hogy az olvasók képesek-e ilyen rangsorolásra.

szóval én sem pontoztatnék, és mivel egyetértek eszpeével, a szerkesztőség kétharmada az aranyszabályunk értelmében el is döntötte a kérdést.

ettől persze még nyitva áll a lehetőség, és már volt is rá példa, hogy a nektek tetsző ajándékhoz kommentezzetek egy lelkeset.

6

Author Profile Page ervin, 2008. június 4. szerda, 21:01 (#)

myreille, és akkor egyet ontopic is. ha megengedsz egy apró javítást, nem többszáz kép lesz ott, hanem többezer. :)

minden jót hozzájuk!

7

Balázs, 2008. június 4. szerda, 22:40 (#)

9 éves születésnapi zsúromon csináltam ilyet először és utoljára, hogy közös tortaevés közben eredményhirdetést tartottam, melyik barátom ajándéka nyerte el leginkább a tetszésemet. Anyámék ott helyben, mindenki előtt égettek be és pótolták nevelésem e fájóan hiányzó darabját...

8

methan, 2008. június 5. csütörtök, 10:48 (#)

oops.

9

Myreille, 2008. június 5. csütörtök, 11:22 (#)

ervin, természetesen a hatszor már átválogatott képek mennyiségéről beszéltem. :) De igazad van, nagyon-nagyon sok kép lesz... Köszönjük! :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork