Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Halleluja

Éjfél Kapitány cikke a Blog rovatból, 2008. június 2. hétfő, 11:58

[Ez a cikk Éjfél Kapitány vendégmunkásunk ajándéka ötödik születésnapunkra. Az akcióról bővebben itt olvashatsz.]

Kedveseim!

Távol álljon, hogy ünneprontó legyek, de lássuk be, ez a projekt nem egészen úgy alakult, mint azt gondoltam. Még befutott ősbloggernek lenni is soványka kis program. Hol vannak azok a bőkezű felkérések a szponzoroktól, a portáloktól, az egyetemekről, a könyvkiadóktól és a többiektől? Tudom. Amerikában. Részemről nem is a profitot hiányolom - jóideje már a Maslow piramis tetején lévő önkifejezésre és szociális elismertségre hajtok - de a bezsebelt szépszámú pozitiv reakcióknál is többre van szükségem manapság. Hol vannak azok az óriásplakátok, hol késik még mindig az Éjfél Kapitány for President felkérérés? Igéretes kezdés után a blog mint műfaj a perfifériára szorult és nyomorúságosan stagnál. Picike ez az ország, és egyszerűen nincs benne annyi blog-olvasó, hogy a roppant egómnak elégséges masszív rajongótábor alakulhasson ki.

Talán okosabb is lenne feladni az álmok hiábavaló ámde fáradságos kergetését. Ideje vennem a Bükkben egy szép nagy telket, szektát alaptani, és fanatikus lányrajongóimmal elvonulni a világ elől. Ott majd lelkesen és bőkezűen pazarolhatjuk egymásra energiánkat és jókedvünket. Magamhoz engedem majd a nép egyszerű leányait, békében, boldogságban szaporodunk és sokasodunk.

Addig is - szívbéli jókívánságaimat küldöm a Kispad kollektívájának születésnapjuk alkalmából. Jó látni hogy toljátok a szekeret, és jó látni hogy halad. Külön gratulálok a vendégmunkás projekt zseniális ötletéért, és nagyon köszönöm, hogy én is részt vehettem benne.

Hallluja!

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork