Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Victoria, 2. rész

ervin cikke a Blog rovatból, 2008. augusztus 31. vasárnap, 01:05 | 2 hozzászólás

A Viktória tündérrózsa ugyan nem fér be a legszebb virágok közé, amelyeket valaha láttam, viszont marketing tekintetében mindenképpen helye van a legnagyobbak között.

Az a trükkje, hogy egy évben csak két éjszaka nyílik - sőt, a Füvészkertben lakó példány még ebből is le tud faragni egyet - így aztán a piaci kereslet és kínálat szabályai szerint sikerül ritkaságot csinálnia magából. Sorban is állnak a pesti népek, hogy elkapják a nagy napot (azaz éjszakát), miközben a szebb, de bőkezűbb virágok nem is álmodhatnak efféle sikerről.

Aki most éjszaka elzarándokolt Viktóriához, annak festői látványban volt része (kattintásra kiteljesedik a kép):

Ciktória tündérrózsa

Magyar szokás szerint lesz még ennek a cikknek harmadik része is - amikor elkészülünk a minialbummal. Addig is köszönjük a tippet tomaneknek, aki az üzenő füzetben elküldte nekünk a hírt.

(Kép: Judit)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

wattafilling, 2008. augusztus 31. vasárnap, 16:03 (#)

Nekem tetszik - én nem azért, mert ritka.

2

tmnk, 2008. augusztus 31. vasárnap, 23:01 (#)

Nagyon szívesen - mondjuk egy kicsit aggódtam, hogy nem fogtok szeretni azzal, hogy akkor mentetek oda, amikor a tömegnek (és a kinti sötétnek) köszönhetően erősen lecsökkent a hely élvezhetőségi foka, én mindenesetre köszönöm, hogy már "csak" ezzel az egy képpel is közelebb jutottam most a virághoz, mint tegnap, és nagyon várom a minialbumot :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork