Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Linkek ebédszünet végére: 2009.03.04.

Kispad cikke a Blog rovatból, 2009. március 4. szerda, 13:00 | 7 hozzászólás

Asus Eee Keyboard PC Should Arrive in May or June for $400-$600 [Asus]
eszpee: Bár a drótnélküli HDMI jól hangzik, valójában ezt kicsit feleslegesnek érzem. A tévé mellett szépen elfér egy csendes PC, a médiának nevetségesen kevés egy ilyen "billentyűzetgép" kapacitása, a kijelző meg szintén elég felesleges amikor eleve tévére kötésről beszélünk. Vagy ez lenne a jövő, wireless médiaszerverrel? Kicsit drága ez még most, az alternatíva nem sokkal rosszabb, de sokkal olcsóbb.
Random Tandem Tuesday
eszpee: Uh, egy ilyennel akár autópályázni is lehetne...
Hírszerző - Publicisztika - Gyász után: helyzetjelentés a civilizációs szakadék mélyéről
eszpee: "Lévén, hogy [a] rohamosan jelentéktelenedő főáram nem volt hajlandó értelmes és érvényes válasszal szolgálni, az így hagyott vákuumba benyomult egy politikai szekta alakját öltő deviáns, ultrajobbos kisebbség, mely önbíráskodásra buzdítással, fenyegetéssel, kollektív bűnösségi stigmatizálással, paramilitáris erődemonstrációval, a tömeggyilkos Hamász-harcmodor dicsőítésével, a terrorizmust szabadságharcos önvédelemnek, a cigányokat a globális zsidó gyarmatosítás eszközeinek beállító fajgyűlöleti propagandával gyúr a véres jövőre. Embertelen, barbár, sarlatán gyógymódot kínálva egy, a felkent orvosok csőlátása miatt kezeletlenül hagyott akut szindrómára."

Hát igen, sajnos valahogy így.
Logópályázat
ervin: Hibátlan kivitelezés a "Hogyan készíttessünk olcsón logót magunknak?" műfajban.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (7)

1

wice, 2009. március 4. szerda, 15:05 (#)

ervin: "Hibátlan kivitelezés a "Hogyan készíttessünk olcsón logót magunknak?" műfajban."

monnyuk ha megnezed, milyen "palyamuvek" szulettek, hat kurvara rezgett a lec, h nem lesz egy jo sem :)

2

Author Profile Page ervin, 2009. március 4. szerda, 16:16 (#)

wice, ennyi kockázat szerintem a minimum, ha cserébe ingyen van a cucc. és bejött nekik.

egyébként a módszerrel sincs bajom, semmi inkorrektet nem csináltak a spottr-esek, egy közösségire pozicionált oldalon teljesen OK egy ilyet megjátszani, ha nem jön be, semmi nem veszett vele, ha bejön, királyság van.

3

Utó Pista, 2009. március 4. szerda, 16:37 (#)

Asus Eee Keyboard...

És ez megvolt: http://www.marvell.com/products/embedded_processors/plug_computing_small_computer_digital_media/release/1256/ ?
has an embedded 1.2GHz CPU. It would also come with 512 MB of flash memory and and 512 MB of DRAM. The device would connect to the home network via Ethernet and will have a USB 2.0 port.
http://blog.wired.com/gadgets/2009/02/marvell-offers.html

4

wice, 2009. március 4. szerda, 17:11 (#)

ervin: persze, semmi olyat nem is akartam sugallni, h hulyeseg lett volna, v inkorrekt. ugyanezt csinalta a turulmeme is, bar ott monnyuk valamivel jobb volt a felhozatal.

5

Author Profile Page eszpee, 2009. március 4. szerda, 18:00 (#)

Utó Pista,

Ez az a kis "konnektor-pc", nem? Láttam, igen, ez is érdekes lehet egy távoli médiaszerverrel és egy usb-re rakott rádiós billentyűzettel... csak félek az 1.2 GHz azért nem elég mindenféle videóra. De abszolut van benne perspektíva.

6

Utó Pista, 2009. március 4. szerda, 19:08 (#)

eszpee:

Igen, ez az. Teljesen láma vagyok, de nem csak annyi volna a dolga, hogy a rákötött vincseszterről a távoli gépre juttassa a videót, zenét, miegyebet, s majd annak az alkatrészei intézik biteket?

Mindenesetre izgi, hogy a cég saját processzora van benne. Meg vajon a maga 100 dolláros árával tarol-e akkorát, mint a piacot a downgrade-eléssel szintén átrendező netbookok?

7

Author Profile Page eszpee, 2009. március 4. szerda, 19:40 (#)

Ja, én nem így gondoltam egyáltalán a felállást. Szerintem a fő cél az lenne, hogy a tévé mellett ne nagyon legyen zajos, állandóan bekapcsolt háttértár, így szerintem valami kis egységet érdemes ide rakni, és valahova a pincébe eldugni a háttértárakat, ott mehetnek nyugodtan, nem zavarnak senkit.

Fordítva is lehet értelme persze, de ahhoz talán kicsit még túl erős is ez a gép, simán kapni mostanában olyan hálózati háttértárakat, amikre csak rádugod az ethernetet, és már látszódnak is szépen.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork