Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A Digitális fényképezés című Index-topik

Ervin cikke a Fotó rovatból, 2003. június 18. szerda, 23:56 | 1 hozzászólás

A Digitális fényképezés című Index-topik egynémely gurui és egyéb válogatott rosszakarók szerint a hp digikamerái szarok alkalmanként bizonyos kihívásokkal küzdenek.

Na most. Mivel soha nem volt a kezemben ilyen gyártmányú gép, az állítást se megerősíteni, se cáfolni nem tudom. Azt ellenben én állítom, hogy a Cora című, igényes szakmai magazin júniusi kiadásában megjelentetett reklámot digitális analfabéta készítette és hagyta jóvá.

A képen velünk szemben vidám család mosolyog az apuka által kézzel maguk elé tartott gépbe, amelynek így felénk álló hátfalán a kijelzőn meg is jelenik a család képe.

Meg a gépet tartó kézé is. Sőt, a gép saját maga is látható. Amint hátulról lefényképezi saját magát. Ez akkora gáz, hogy a Cora honlapjáról le is vadásztam nektek. A kép nyomtatásban ütött igazán, a webes változat egy kicsit kicsi, viszont legalább a fájlmérete nagy, és példastatuálásilag nem is optimalizálom.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

eszpee, 2003. június 19. csütörtök, 11:05 (#)

ultrahalszemoptika körbeperiszkópfeltéttel. nem is hallottál még róla?! ;)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork