Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Magas lóról való leszállás

stsmork cikke a Fotó rovatból, 2005. november 18. péntek, 09:27 | 3 hozzászólás

Közösen kiadott közleménnyel zárult a TV2 és Guczó között kialakult vita arról, hogy ki járt a Kínában felépített Hősök terén és ki nem, illetve kinek a fényképeit használta fel a TV2 Mokka című műsora.

Ahogy az lenni szokott, egy kicsit mind a két félnek igaza volt. Nem egy, hanem két kínai "világpark" létezett, és mind a két helyen volt egy-egy Hősöktere-másolat. A TV2 riporternője a Csengdu város közelében lévőt látta, a beszámolóját azonban Sanghaj melletti park fényképeivel illusztrálta. Guczó elismerte, hogy Hadas Krisztina igazat mondott, tehát hiba volt őt hazugnak nevezni. A TV2 elismerte, hogy forrásmegjelölés nélkül használta fel Guczó képeit, emiatt utólag elnézést kérnek.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

ses, 2005. november 18. péntek, 11:49 (#)

Ilyen sincs máshol, hogy még egy ekkora parkot csak úgy fölépítenek :) - most már érdekelne, hogy van-e még egy hamradik is valahol?

2

Pocakos, 2005. november 18. péntek, 12:50 (#)

Még mindig nem világos! Sajna Guczó-val nem sikerült a kapcsolatot felvennem. Remélem ezt olvassa. Tehát, csakis az Internet segítségével beszerzett infók alapján írtam egy oknyomozó cikket
http://pocakos.blogspot.com/2005/08/krisztina-mosolyorszgban.html
Ezt most összehasonlítottam a közlemény alatti (oknyomozó) magyarázattal:
"....
Itt egy cikk a park bukásáról:
http://news.xinhuanet.com/zonghe/2003-02/10/content_721404.htm
2003. februárjában született a cikk, az áll benne, hogy legkésőbb májusban a park felét lebontják és ingatlanfejlesztésbe kezdenek a területen, ezért február 6-tól a jegyárakat 50%-kal mérsékelik....."

Eszerint, ha HK 2003 elején (január, február) járt ott, akkor be tudott volna menni! Ráadásul féláron! Hiszen csak májusban zárták be a parkot!

3

Guczó, 2005. november 21. hétfő, 10:40 (#)

pocakos: ezt a reszet en sem ertem a dolognak (valamint azt sem, miert nem keszult egy fia fenykep sem a Chengdu-i masolatrol) - mindenesetre harom szavahiheto szemtanu is beszamolt arrol, hogy jart ott, latta.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork