Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Esernyőzőgép

stsmork cikke a Fotó rovatból, 2006. szeptember 22. péntek, 15:12 | 2 hozzászólás

EsernyoEsernyőbe szerelt fényképezőgépet hegesztettek egy japán egyetemen: az ördöngős szerkezettel nem csak fényképezni lehet, de az elkészült képeket a webre is fel lehet tölteni, mindezt feltehetőleg anélkül, hogy közben akár csak egy csepp eső is esne ránk. A kütyü haszontalanságában az automata tökvakarógéppel vetekszik, feltételezem, hogy a sikere is hasonló lesz, de inkább nem bocsátkozom jóslatokba, az köztudomásúlag nehéz dolog, különösen a jövőre nézve.

Forrás: www.we-make-money-not-art.com

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Ali, 2006. szeptember 22. péntek, 16:42 (#)

Ha van benne időzítő és on-line internet, remek lehet: a tulajdonosa a weben követheti, hova fútta a tájfun az esernyőjét... :)

Ismervén a szigetországban az itthoninál elterjedtebb kukkolási késztetéseket, egyátalán nem hinném, hogy bukni fog a gyártó. Egyébként is ekkora népesség mellett nem létezik, hogy valamire ne legyen vevő. :)

2

eszta, 2006. szeptember 22. péntek, 20:32 (#)

Ali, igazad van, vevő biztos lesz rá. Ezt bizonyítja Albert Einstein egyik, szívemhez legközelebb álló mondása: "Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen,
az utóbbiban azonban nem vagyok biztos."


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork