Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Korai vakus mesterek

ervin cikke a Fotó rovatból, 2007. december 5. szerda, 22:04 | 4 hozzászólás

Rembrandt: Meditáló filozófus c. képeNa, például az ilyen cikkekért érdemes olvasni a Strobistot mindenkinek, akit csak egy kicsit érdekel a vakuzás. Aki bírja az angolt, és egy pici fotós szókincse is van, az kattintson, mert mind a cikk, mind a kommentek kiválóak.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

sic, 2007. december 6. csütörtök, 15:13 (#)

Ahogy néhàny kommentelo felveti, szerintem is Caravage-nàl kezdodik a fényképészet, elotte még lehet szo festményrol. Bàr ha lett volna rà modja, valoszinu inkàbb filmet rendez, Hitchcock-i megoldàsokkal.

Kosz a linket, szorakoztato.

Off: (elnézést, nagyon off, de màr nem tudom milyen nyelven mondjam hogy megértsenek) tud valaki egy linket adni ahol letothetek egy drivert és EOSviewer utility-t 20d-hez és vistàhoz (esetleg ubuntuhoz, ha egyszer majd sikerul vistàtlanitanom)? - nem az upgrade-re van szukségem, amit én is megtalàltam a canon osszes honapjàn.
Kedves szerk: ha tulzàs a bekalozkodàs segitségkérésileg, toroljétek ki pliz és mégegyzer elnézést, mentségem csak az, hogy kezdek kétségbe esni.

2

Dr. Minorka, 2007. december 6. csütörtök, 15:51 (#)

A canon.com honlapján:
support>Windows Vista Support>termék kiválogatás stb. után eljut az ember a 20D-hez. Driver Vista-hoz van, utility az csak upgrade, de egy korábbi változatnál valaki azt írta, hogy ez maga a termék. Néztem korábbi Windowshoz, de ott is csak updater van. Nyilván abból indul ki, hogy magát az alapszoftvert úgyis megkaptad a géphez. AMi az Ubuntut illeti ahhoz nincs külön szoftvere a Canonnak, viszont a szoftver repozitóriumokban megtalálhatók azok a szoftverek, amelyekkel hazsnálható. Driver külön itt nem kell.

3

sic, 2007. december 6. csütörtök, 15:51 (#)

Hopsz, offolàs még, de befejezésul: ugy tunik egy holland sràc megkonyorult rajtam, ha valakinek kell a fent emlitett program, szoljon bàtran.

4

sic, 2007. december 6. csütörtök, 16:43 (#)

Dr Minorka, koszonom szépen, mint emlitettem màr àtnyàlaztam az egész oldalt, sajnos az Eosviewer utility nékul egész kicsit sem érdekelte hogy beprobàlkoztam-e egy uptodate driverrel, amit természetesen ugyancsak megtettem mielott segiségért sikoltoztam.

Viszont amint ràpakoltam egy osrégi eosviewert, egybol felismerte a fényképezot màs soft is. Es persze ebbol az Eosviewerbol csak update talàlhato, szoval ez volt a nyugom.

"Nyilván abból indul ki, hogy magát az alapszoftvert úgyis megkaptad a géphez."
:) amibol kiindul az igaz, csak nagyon régen volt.

Koszi az ubuntu felvilàgositàt, kicsit sem értek hozzà, csak vista ota elkezdett érdekelni. Pedig amugy nem vagyok egy MS ellenzo, sot.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork