Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Szolgálati közlemény: újra naprakészek vagyunk

eszpee cikke a Fotó rovatból, 2008. március 18. kedd, 13:27 | 2 hozzászólás

champagneKét hónapnyi csend után újra friss a fotóblogom, Erviné meg folyamatosan az volt, így most már megint mindkettőnk új képeit követhethetitek a Fotó rovat szélén. Valójában amikor tudtam, fotóztam, csak felrakni nem volt időm a képeket, így az egyes fotók tényleg aznap készültek, amikorra felkerültek. Igen, általában fényképezőgéppel járkálok.

A költözős sorozat az utolsó, közérdekre talán mérsékelten számot tartható résszel lezárult, azóta rázódunk helyre rendesen, köszönöm az érdeklődéseket, emailt persze lehet írni, de az énblogos rész azzel nagyjából véget ért - maradnak a fotók!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Dr. Minorka, 2008. március 18. kedd, 20:12 (#)

Hát, szerintem nem kéne befejezni a teblogolást. Önmagában sem, de különösen érdekes lehet a dolog Lyonból. Most nem is beszélve a Bilagit rovat felvirágoztatásáról (Lyon végül is a francia gasztronómia fellegvárának tekintik).

2

Author Profile Page eszpee, 2008. március 19. szerda, 09:49 (#)

Nem az, hogy befejezem - köszönöm egyébként -, hanem ez a "költözünk franciaországba" sorozat ért véget. Bilagit rovatot is tervezem majd tölteni, bár anyagilag nem állunk úgy, hogy sorra vegyük mondjuk a Bocuse-okat, de azért igyekszem majd.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork