Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Világpolgárok Párizsban

Ervin cikke a Hátizsák rovatból, 2005. december 3. szombat, 16:14 | 11 hozzászólás

Holnap élesben is kezdetét veszi az vidám és ígéretes együttműködés, amelyre már utaltunk korábban, és amelyet eszpee és jómagam a Blogter csapatával közösen hoztunk tető alá.

A Világpolgár néven induló új blogba mi szolgáltatjuk a tartalmat: koncertekről, kiállításokról és egyéb kulturális eseményekről számolunk majd be, valamint étteremkritikákat közlünk a tőlünk megszokott, intelligensen olvasmányos módon.

A Világpolgár fénypontja terveink szerint az extrém útiblog lesz. Nagyjából havonta egy alkalommal felkerekedünk, és 1-2 napra kiröppenünk Európa valamely érdekes városába, és közben okos mobilkészülékeinkről folyamatosan blogoljuk az utunkat. Mi több, nyilvánosak lesznek az előkészületek is; az útitervtől kezdve a programajánlatokig mindenben szívesen fogadjuk az olvasók közreműködését a Világpolgár-cikkek hozzászólásaiban. (Egyedül az utazásnál érezzük úgy, hogy azt inkább egyedül csináljuk.)

Az első utunk helyszíne Párizs, az időpontja pedig most azonnal. Arrafelé mindig zajlik az élet, de most még nemzetközi blogkonferenciát is rendeznek - ott a helyünk! A konferencia alatt folyamatosan tudósítunk a külön erre a célra létrehozott Les blogs 2.0 konferenciablogon, a szabadidőnkben pedig világpolgárkodunk erőből. Ti pedig csak győzzetek olvasni meg kattogtatni a blogok között. Szóljatok is hozzábátran, odakint is olvasni fogunk benneteket.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (11)

1

Alfi, 2005. december 3. szombat, 16:44 (#)

Hajrá fiúk!!!:-)))

2

melyviz, 2005. december 3. szombat, 17:17 (#)

a "ti" mind a hármótokat takarja, ugye?

3

melyviz, 2005. december 3. szombat, 17:41 (#)

bocsánat, nem néztem meg a hivatkozott oldalt. akár törölhető is.

4

mr m, 2005. december 4. vasárnap, 11:32 (#)

irigykedem.
ha nagy leszek en is olyan akarok lenni mint eszpee es ses, hogy szabadidomben europaban utazgathassak ahelyett, hogy olvasnek rola ;)

5

Zuzu, 2005. december 4. vasárnap, 13:20 (#)

Ki fizeti a révészt?

6

dimi, 2005. december 4. vasárnap, 18:05 (#)

Gratulalok!

(Es hasznaljatok google maps-t majd a beszamolo iraskor, imadok nyomonkovetni:)

7

Ali, 2005. december 5. hétfő, 09:23 (#)

Helsinkire felkészítést vállalok. :)

8

Zs., 2005. december 5. hétfő, 09:33 (#)

(Mivel mindenki ezerrel örül, a kiegyensúlyozottság kedvéért én vészmadárkodok egy kicsit.) Csak aztán nehogy a nagy együttműködés a SesBlog hátrányára váljon!...
:-)

9

ses, 2005. december 5. hétfő, 11:45 (#)

köszönjük az aggódást! azzal nyilván nem mondok újat, hogy nem hátrányokat, hanem előnyüket látunk az együttműködésben - hiszen ezért csináljuk. az eredmények pedig majd beszélnek magukért, úgyhogy leginkább majd meglátjuk! :)

10

Cicamica, 2005. december 7. szerda, 14:50 (#)

Várom, hogy itthonról nézve értékeljetek. Otthon, édes otthon!

11

BufferTly, 2005. december 8. csütörtök, 08:55 (#)

Egyéb, mások által tapasztalt utazási eseményeknek is van helye?
Mi a jövő héten megyünk Eperjesre, főleg karácsonyi gasztronómiai vendéglátásban lesz részünk, hivatalos formában, mely tartalmaz városnézetést etc. Én hivatalból dokumentálom iskolánk archívumába a napokat, ha érdekel valakit az utóbbi években nagyon igényesen kicsinosított Eperjes, szívesen közzéteszek egysmást.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork