Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Ázás

eszpee cikke a Lakásmizéria rovatból, 2003. szeptember 25. csütörtök, 13:44 | 3 hozzászólás

Akkor is jönnek események, ha én nem hívnám őket, a baj meg pláne csőstül jön, néha a szó szoros értelmében.

Ébredtetek már arra reggel, hogy "baj van"? Mármint nem az érzés, hanem konkrétan ismételgetik nektek, mintegy ébresztőleg. Nem a legjobb. A baj az előszobában várt, azaz nem várt, szép lassan kúszott lefele a plafontól a padlóig, egy pöpec kis beázás formájában.

Persze, mert pont ma jönnek lakást nézni, nem elég, hogy tegnap rájöttem, még a kaputelefont se csináltattam meg, erre még ez is. Ceruzával megjelölgetem a foltot 9kor, hogy lássam, mennyit és mennyire, majd telefon, szerelő, korrekt, majd jön, de én nem leszek itthon, meg különben is, fölém menjen, onnan jön a lé.

10kor már 1-2 centivel simán bekebelezte a jelöléseket a víz, elnyelve egy villanykapcsolót is, szinte láttam magam előtt a szikrától lángra kapó tapétát, de nincs mese, menni kell el. Fél egyre itthon, víz tovább nőtt, bár mintha lassabban, és tényleg, beszéltem a szerelővel, megtalálták, kezelik, stb. Biztosítónál fél óra csengetés után felveszik a telefonnal együtt a kárbejelentést is, majd jönnek, nem úgy, mint a lakásnéző, aki időközben lemondta, hurrá.

Felírni, kaputelefont megjavíttatni, fallal valamit csinálni. Úgy szép az élet, ha zajlik.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

mikolaj, 2003. szeptember 25. csütörtök, 14:49 (#)

nem értem. ha a mostani pecóban sem unatkoztok, akkor minek akartok elköltözni?

2

eszpee, 2003. szeptember 25. csütörtök, 15:12 (#)

hogy mindezt például hozzád is közelebb tehessük. :)

3

Timberhohvandi, 2003. szeptember 25. csütörtök, 16:49 (#)

Hát erre még nem ébredtem. Iszonyatos dörömbölésre és csengetésre éjjel fél 3-kor viszont igen. Akkor jött fel az alattunk lakó, hogy az előszobájában bokáig ér a víz! Már az elhárítási akcióterven dolgoztunk, amikor álmosan feljött a kettővel alattunk lakó, hogy arra ébredt, hogy az arcába csöpög a víz... Kellemes este a lakótömbtársakkal!


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork