Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Restart

eszpee cikke a Lakásmizéria rovatból, 2003. október 17. péntek, 18:54

Hoppá, ide már vagy két hete nem írtam, pedig vannak fejlemények! Nézzük időrendben.

Először is lebeszéltük kicsit magunkat az egészről, merthogy a hitelezés átfutási ideje miatt pont karácsonykor kéne költözni, mi meg akkor nem szeretnénk, plusz jó lenne kis tartalék pénz is a nem várt kiadásokra, pihentessük januárig.

Aztán jelentkezett a 2 hete felejtésre itélt vevőjelölt, hogy összeszedte végre a foglalót, nyomjuk. Hű, nyomjuk!

Megjavíttattam a kaputelefont, na ez vicces volt, pár napja felhívtam a gondnokot, hogy nem megy (99 óta nem megy, de mindegy), másnap jött is egy szerelő, saját buherálásaimat ráfogtam a tapétázókra (most őszintén, mennyivel jobb lelkesen hallgatni amint anyázza a festőket, mintsem kínos csendben eltölteni fél órát?!), precíz tisztogatás, szerelgetés, teszt, megy, mennyivel tartozom.

Kétszáz forinttal.

Erre nem tudtam mit mondani, 500at akartam adni, de csak kétezresem volt otthon, erre jön, hogy hát sajnos nem tud visszaadni, de nem baj, ha legközelebb találkozunk, megadom. Ez kész.

Na ez volt a szerelő, van már ügyvédem is, az is bele fog kerülni egy jó adag pénzbe, plusz az ingatlanközvetítő, aki eladta a lakást (én megmondtam, mennyit szeretnék kapni, amennyit akar, rakjon rá nyugodtan, ha el tudja adni) már a foglalóból kéri a jutalékát, francba.

Jövő héten zajlik ha minden igaz a foglalózás, utána/közben eszeveszett lakásnézés jön remélhetőleg már hétfőtől, aztán hitel (mégis kell az a pár plusz négyzetméter), és ha tényleg minden jól megy, január tájékán költözünk. Ó jee.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork