Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Monsoon Wedding

stsmork cikke a Művház rovatból, 2003. augusztus 25. hétfő, 14:32 | 1 hozzászólás

Bizonytalan menyasszony, nagymenő vőlegény, terepjárós szerető, homlokát ráncoló apa, talpraesett kishúg, aggódó anya, családi cukrosbácsi: mindez mértéktartóan fűszerezve, jól összekeverve és egzotikus zenével körítve – a „négy esküvő és egy temetés” indiai változata, temetés és másik három esküvő nélkül. Végre egy film a „masala movie” gyártás központjából, amin az ember nem csikarja össze magát kínjában az érzelgősebb jelenetek alatt. Ismeretterjesztő darabként is megállja a helyét, nem árt ha tudjuk, mire számítsunk ha netán egyszer meghívást kapnánk egy indiai mega-esküvőre.

Verdikt: chicken tikka masala

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

ses, 2003. augusztus 25. hétfő, 14:52 (#)

Pontosíjjunk. Nehogy még a végén valaki a filmen felbuzdulva elmenjen Indiába, és azt várja, amit a vásznon látott. A Monsoon Wedding az indiai *gazdagokról* szól, akikkel egy átlagutazó nemigen találkozik. Ezt tekintetbe véve viszont kellemes szórakozás, még az amatőr-looking antihollywoody elemek is kellemesen hatnak. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork