Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Titanic: Ki ölte meg Bambit?

eszpee cikke a Művház rovatból, 2003. október 14. kedd, 10:27 | 6 hozzászólás

Hát majdnem én. Amikor azokkal az agyatlan szemeivel néz lefele a vászonról, már a film közepe óta tudja, hogy ki a gyilkos, de azért összevissza baromságokat csinál, hívja a rendőrséget, aztán mégsem, és a végén is saját kezűleg asszisztál a halálához, de előtte még ötször felébred azért, hát kedvem lett volna egy rozsdás ásót megmártani a pici cukorfalat kis fülecskéjében mondjuk, mind a kettőben, egy mozdulattal.

Az se segített volna. Annyira reménytelenül szar film volt, hogy szinte öröm volt nézni. De tényleg, amikor felcsillan egy kis remény, hogy lesz egy icipici csavar a félpercben elmesélhető bonyolultságú történetben (alapvetően azért krimiről beszélünk, bár ez sértés a műfajra nézve, legyen inkáb thriller, sőt, tini-thriller), azt is gyorsan visszacsinálják, bocs, nem.

Picsába már a francia művészeskedő filmekkel, de tényleg! Kezd olyan lenni az eddigi felhozatal alapján, mint a magyar foci, szarrá támogatták, a szó szoros értelmében. Javaslom, hogy tiltsák be a filmkészítést, az jót tenne talán, jönnének a jó kis harcos illegál filmek.

IMDB (érdemes a klasszikus übersznob komment miatt kattintani, röhejes)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

eszpee, 2003. október 14. kedd, 10:30 (#)

ja, kifelejtettem francia barátnőm kérésének tolmácsolását, szinte utasított, hogy kérjek elnézést a nevében az egész titanic francia filmfelhozatalért. elnézést.

2

ses, 2003. október 14. kedd, 10:44 (#)

Megnéztem az ajánlott imdb-kommentet, nem értem, mi bajod vele. Ez egy jószemű mozibajáró érzékeny lélekkel (hát nyilván, hiszen dán). A Bambit, amit te láthatóan nem értettél meg, 8-asra értékeli, ahogy a Lola rennt-et is, amelyet a filozófiai tartalmáért szeret, meg azért, mert németül van angol felirattal, ami tök jó! Másrészt üt is, ahol kell: könyörtelenül észreveszi a Donnie Brasco szarságát (6), valamint átlát a Memento szemfényvesztésén is ("bad taste movie").

A mostani francia filmek tényleg nehezen menthetők, az meg, hogy még a tadzsik kedvencemet is megfeliratozták, egyenesen vérlázító volt.

3

wice, 2003. október 14. kedd, 11:09 (#)

ja, es tegyuk hozza: eloszor trianon, most meg ez... a film vege fele, amikor epp megint halalos veszedelemben volt a csaj, megint ugyanattol a csavotol, hangosan sziszegtem: "a francba, remelem kinyirja vegre".

viszont legalabb jo melle volt a bambinak.

4

mikolaj, 2003. október 14. kedd, 11:28 (#)

sztem bambi egy tündéri kisbarack volt, én... na mindegy, ezt inkább nem fejtem ki :)

5

wice, 2003. október 14. kedd, 12:58 (#)

baracknak barack. egy nagyon huje es idegesito barack, ha elhetek ezzel a kepzavarral.

6

eszpee, 2003. október 14. kedd, 13:09 (#)

nyugodtan. én például baracklekvárt vizionálok ebben a metaforában.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork