Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Titanic: Pajzán pózok

Ervin cikke a Művház rovatból, 2003. október 12. vasárnap, 01:26 | 2 hozzászólás

1905-ben is forgattak pornófilmet, és 1921-ben is. A pornófilmet már a régi görögök is ismerték. A műfaj századeleji képviselői a filmecskék tanúsága szerint nem ismertek lehetetlent. A csúszkáló álbajuszt, az időnként szomorkásan petyhüdő szerszámot valamint az amatőr technikai hátteret még amatőrebb lelkesedéssel és figyelemre méltó találékonysággal pótolták. Mindenki mindenkivel, de mindenekelőtt álapácákkal, sőt ha már így benne vagyunk, hívjátok be a Bodrit is. Ha benneteket is csak az egyperces érdekesség szintjén tud lekötni egy ilyen retronémafilm-összeállítás, akkor szerencsétek van, mert ezt elolvasva már nem kell beülnötök a 68 percre, én pedig közszolgálati tevékenységnek könyvelhetem el a mai estét.

IMDB

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

wice, 2003. október 12. vasárnap, 10:57 (#)

francokat, lenyugozo volt. legszebb, ahogy ezeknek a szazadelei filmeknek egy reszeben a leheto legnagyobb termeszetesseggel keveredik a hetero-, bi-, leszbi-, es homoszex. az apacak leulnek vacsorazni, aztan egyik pillanatrol a masikra egymasnak esnek, a szerzetes kukkolja oket a konyhaablakon athajolva, aztan bejon az apat, felrantja a szerzetes seggerol a csuhat es hatulrol megdugja, az meg, mintha mi se (eeeeted, mise) tortent volna, kukkol tovabb, az apacak meg gyorsan kozelebb huzzak az asztalt, h nyalhasson is kicsinyket... az egesz szigoruan a korai studioban keszult nemafilmekre jellemzo egyiptoid oldalnezetben. v az elvezes kozben keresztben allo szemu debella... v a kertesz, aki csatlakozik a kerti partihoz heteroilag, aztan egyszer csak azon veszi eszre magat, h a bajuszos uriember magukra hagyja a holgyeket, egy szekre loki, es lecumizza (erdemes figyelni az arckifejezeset kozben)... ha ezt te untad, akkor vagy mindent lattal mar, vagy nem is tudom.

a legszebb, h ezt magyarorszagon siman be lehet mutatni, mig az amugy vegtelenul perverz es extremitasokban tobzodo japanban a sok szor miatt betiltottak, spanyolorszagban a klerikalis reszek voltak problemasak, angliaban meg az allatvedok kifogasoltak a kutyas jelenetet. legyunk buszkek a kulturankra.

2

eszpee, 2003. október 12. vasárnap, 12:52 (#)

ami nekem feltűnt, hogy egy jelenet sem volt a mai gangbang sorozatok fényében nézve erőszakos. persze ez lehet a tudatos válogatás oka is.

egyébként az egy óra alatt én is untam magam, de összességében nem sajnálom egyáltalán, hogy megnéztem.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork