Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Titanic: Titkok

eszpee cikke a Művház rovatból, 2003. október 13. hétfő, 09:12 | 3 hozzászólás

Komolyan, említésre méltó se lenne, ha nem lett volna meg az első fél órában egy korrekt befejezés lehetősége. (Kicsit spoilerezek, bocsánat.) Szóval, ha a két főhősnő tényleg végigviszi, ami azért végigvihetőnek tűnik, hogy férfiakon lépdelnek fel mindenféle ranglétrák legtetejére, ledobva olyan ósdi láncokat, mint szerelem és együttérzés. De nem, a film megijed, gyorsan átrajzolja kisérletezgető kurtizánjainkat gyufaárus lányokká, bedobja őket a Csúnya Gonosz Bácsi és Tsai. kezébe, ahol akkorát esnek, hogy erkölcsileg csak az ördög gyilkosa jön ki többé-kevésbé jól a dologból.

A film így semmiben és semmi ellen nem lázad, a története mellőz szinte minden realitást, eszközei szánalmasak. Brazil szappanopera meets cselekményes pornó.

IMDB

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

ses, 2003. október 13. hétfő, 10:23 (#)

A látottak alapján úgy éreztem, hogy az első háromnegyed óra leforgatása után hirtelen elhatározással lecserélték a rendezőt, és a piacon hirtelen elérhető egyetlen embert, egy oldschool pornófilmest kértek fel helyette. Ha viszont már szexfilmet akartak csinálni, akkor mindenképpen helytelenítenünk kell a döntést, amellyel elosztották a szerepeket, hiszen a legcsinosabb hölgy csak a film végén kerül elő - annál (anál) az oda nem illő, orgiasztikus résznél, amelyre talán csak a századeleji pornót is éltető wice indult volna be. :)

2

aBarbi, 2003. október 13. hétfő, 17:03 (#)

"Brazil szappanopera meets cselekményes pornó."
EGESZ PONTOSAN ezt gondoltam kozben enis :DDDD
Az elejen ket bevallalos fiatal csaj, hogyan csinaljunk karriert, az eleje meg tenyleg tiszta Working Girl, nemi Emanuelle-beutessel, ez fut ki vegul ordoguzos-horrorpornoba, megspekelve eroteljes brazil szappanoperai cselekmenybonyolitassal, tenyleg nagyon beteg :D En a vegen is marha jol szorakoztam, mert kivancsi voltam, meddig mer elmenni a hujeneknezesben... hat, meg annal is messzebb :)
Sot, a legyilkolt Antikrisztus-komplexusos milliardoscsemete fole hajlo fatylas solyomasszony, meg a rengeteg szarazjeg gomolygo felhoi kozt meg Body Gabor Psyche-jenek arnyait is fel veltem fedezni, de ezt mar csak sportbol, mert miert ne, akar direkt is lehetett volna...
Hazajottem fulig ero szajjal, es elujsagoltam a pasimnak, hogy "mennyire szar filmet lattam maaar, HAHA!"

3

madbal, 2003. október 15. szerda, 16:24 (#)

ótvar. a többit adásban.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork