Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53890 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Reszkessetek gyógyszergyárak!

stsmork cikke a Művház rovatból, 2004. december 23. csütörtök, 10:44

Jön a félelmetes Michael Moore és megtépázza a jó hírneveteket! A hírhedt filmes a Bush adminisztráció után most a gyógyszergyártó konszernek felé fókuszálja a kameráját. Új "dokumentumfilmet" készít (szándékosak az idézőjelek), Sicko címen, amelyben a gyógyszergyártó multik szennyesét igyekszik kiteregetni.

Az érintett gyógyszergyárak máris megkezdték a lövészárkok és fedezékek ásását: a Pfeizer belső újságjában megjelent egy cikk, amiben figyelmeztetik az alkalmazottakat, hogy ha megszólítja őket egy szakadt külsejű, baseball sapkás, borotválatlan alak és a munkaadójukról érdeklődik, akkor ne álljanak szóba vele. Kíváncsi vagyok, hogy Moore erre vajon mit lép: eddigi tevékenysége alapján valószínűnek tartom, hogy kirukkol valami frappáns ötlettel. Mondjuk húsvéti nyuszinak vagy mikulásnak öltözik, esetleg fogyókúrázik, megborotválkozik és vásárol magának egy rendes kalapot.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork