Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A Holnap Filmje

eszpee cikke a Művház rovatból, 2005. január 25. kedd, 10:45 | 4 hozzászólás

Egy film, ami tele van tisztelgéssel a nagy scifik előtt. Egy film, amire minimál fizetésért, csak egy rövidfilmet látva, forgatókönyv nélkül is aláírt Gwyneth Paltrow. Egy film, amiben a színészeken kívül minden számítógéppel renderelt. Egy film, amit ha tehettek, moziban nézzetek meg. Beszéljenek a képek.

20050125_sky1.jpg

20050125_sky2.jpg

20050125_sky3.jpg

Sky Captain and the World of Tomorrow

Nagyon tudok ám rajongani, ha arról van szó.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

doransky, 2005. január 25. kedd, 12:58 (#)

Megnéztem, de nem tudtam vele mit kezdeni. Lenyűgöző a díszlet, az animáció, imádom a csajt - mindkettőt -, a történettel sincs semmi gond, nekem mégsem állt össze. Végig kényszeresen mosolyognom kellett azon, hogy ez most nem azért ilyen, mert gagyi, hanem mert visszatesznek oda és megmutatják milyennek látták x éve a sci-fi történetet. Ugyanakkor ez a gondolati bilux kivette a filmet a szívemből és megpróbálta valami tudatosan átérezhető esztétikai magasságba emelni. Ott viszont nem sokat tudott nyújtani. Egyszerűen a mi korosztályunknak - de lehet, hogy csak nekem - az utalások többsége rejtve marad. Így meg bohóckodás az egész.

2

eszpee, 2005. január 25. kedd, 13:02 (#)

"a történettel sincs semmi gond" - ezt kifejtem helyetted: a történet nagyjából egy nulla, így nem vonja el a figyelmet a látványtól, ergo tényleg nincs vele semmi gond ;)

3

fgm, 2005. január 27. csütörtök, 10:57 (#)

Gyönyörű blődli. Habár a folyamatos glow efekttől egy idő után elfáradtam...
Nagy kár, hogy a forgatókönyvíró(k) sem tudták eldönteni, hogy a nagy elődöknek kritikátlan tisztelet, vagy kacsingatós röhögcsélés jár? Mindenesetre így ez se hús se hal.

4

Kenny, 2005. augusztus 19. péntek, 15:02 (#)

Háát, köpjetek le, de én majdnem elaludtam a filmen. A karakterek is súlytalannak és emberszerűtlennek tűntek számomra, kb. így képzelem a jövő CGI-színészeit. Ja, néhol a CGI-vel is voltak gondok. Azért egyszer meg lehetett nézni. Egyébként meg Tony Jaa az isten. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork