Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Domino

eszpee cikke a Művház rovatból, 2005. december 29. csütörtök, 10:31 | 9 hozzászólás

20051229_domino.jpgFriss bemutató, és mondjatok bármit, nekem a Sin City és a Spun óta Mickey Rourke neve egyértelmű hívószó. Egyébként is igéretesnek tűnő szereposztás, valós karakterre épülő történet, mi lehetne rossz a Dominoban?

Röviden: minden.

Bővebben meg nem is nagyon tudom mivel kezdjem, igazságtalanságnak tűnik bármit is a többi elé emelni. Az idegesítően agyoncsavart, minden realitást nélkülöző történet, a logikai bukfencek, konkrét hibák, a koncepció nélkül összevissza tébláboló színészek, az indokolatlanul használt effektek tömkelege, hatásvadász ismétlések, zajos film, elmosódott képek... ezek mind mind vállvetve dolgoznak azért, hogy értékelhető mozzanatok nélkül teljen el ez az örökkévalóságnyi két óra.

Ez a film annyira rossz, hogy még szar filmnek se jó: egy tetszőleges kereskedelmi csatornán késő este kezdődő bugyuta akciófilm több kört ver rá: azok legalább őszintén rosszak, lehet rajtuk nevetni - ennek még ez se sikerül, annyira komolyan veszi magát.

Értékelés (0-7): nagy, kerek, üres nulla.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (9)

1

Zuzu, 2005. december 29. csütörtök, 10:50 (#)

Eszembe se jutna elmenni egy olyan filmre aminek ilyen a plakátja.

2

lipilee, 2005. december 29. csütörtök, 10:54 (#)

I've got 2 words for you mister: Kiera Nightley.
ez abszolút olyan tényező, ami miatt meg fogom venni a filmet 999 Ft-os DVD-n és végig fogom tekerni, mint a Resident Evil-lel (Milla Jovovich!) tettem. (amíg végképp el nem aludtam rajta.)

3

Lac, 2005. december 29. csütörtök, 11:15 (#)

A plakát alapján én azt hittem, hogy egy 90-es évek eleji B-mozis akciófilmről van szó. Ja, hogy ezt most adják a mozikban?!

4

melyviz, 2005. december 29. csütörtök, 12:18 (#)

pedig milyen jó a trailer, nem? :[

5

PAStheLoD, 2005. december 29. csütörtök, 12:39 (#)

Ehh, elveted a kedvemet, pedig élek-halok (lol) a lövöldözős filmekért. Nem lehet sokkal rosszabb mint mondjuk a KingKong, aminek már az alapsztorija is szőrszállacskákat állítgat fel a hátacskámon, főleg ha belegondolok, hogy mennyi felesleges - ablakon kidobott - processzor óra ment rá majom hatalmassága szőrszálacskáira :]]]

6

eszpee, 2005. december 29. csütörtök, 12:44 (#)

Pedig a King Kong nekem be van tervezve, csak leszinkronizálták itthon a majmok, így muszáj leszek letölteni majd. Izé, a kölcsönzőből, persze, mit is beszélek.

7

PAStheLoD, 2005. december 29. csütörtök, 13:49 (#)

Akkor majd arról egy review-et (van erre jó magyar szó? értékelés/ismertető?) légyszives, hátha kedvet kapok hozzá én is. Habár erre nem sok esélyt prognosztizálok :)

8

Balage, 2005. december 29. csütörtök, 18:03 (#)

Nekünk ma volt szerencsénk (vagy inkább szerencsétlenségünk?) a King Konghoz. Nagy szerencse, hogy pénzt nem adtunk érte, így legalább boldogan röhögtük végig. Szerintem ezt Jacksonék is vígjátéknak csinálták, olyan jelenetekkel van tele, hogy ezt épeszű ember nem gondolhatta komolyan. (Már ha ép ésszel elfogadjuk az alaptételt, miszerint van ekkora maki egy eldugott szigeten, ahol dinók és óriásbogarak élnek).

9

mami, 2005. december 30. péntek, 10:31 (#)

eszpee, úgy látom, kicsit megsüllyedt az ízlésvilágod, ki ne hagyd szilveszterkor az rtl-en a Rendőrakadémia 1-et ;)
Mellesleg személy szerint már letettem arról, hogy a színészgárda alapján előre megsaccoljam, hogy jó lesz-e az adott film. Anno akkor törtem meg, amikor az addig egyértelműen pozitív halmazba eső Samuel Jackson, illetve a szebb napokat látott Bruce Willis nevével fémjelzettt Sebezhetetetlen című elképszetően szar filmet néztem meg.
Mindenesetre hálás vagyok neked a fenti cikkért, spóroltál az életemből pár órát, nyilván nem fogom megtekinteni a fenti produkciót.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork