Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53885 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Sziget: munkaszüneti nap

ervin cikke a Művház rovatból, 2006. augusztus 14. hétfő, 00:46 | 2 hozzászólás

Vasárnap mintha az egész pályán széltében-hosszában a tegnapi napot pihente volna ki mindenki. A Nagyszínpad előtt letargikusan heverésző egyedeket láttunk, akik talán a tegnapi Radiohead koncert után omlottak a porba, és ott is maradtak. Még a színpadon elvileg zenélő Me'shell Ndegeocello se basszusgitározott, pedig nagyon tud: inkább kirittyentve, a 60-as évek újra divatba jövő, robbantott frizurájával csinizett a mikrofon mögött. (Már, ha ő volt az: tomanek óta tudjuk, hogy senkiben se bízhatunk.)

Mai látogatásunk rövid volt, de kalóriagazdag. Kreatív rendelési ötleteinkkel több ízben sikerült zavarba hoznunk a Rézangyal pálinkastandosait, ám a végeredmény mindig kiváló volt. Miért nem lehet ezeket az itókákat minden boltban beszerezni? (És persze továbbra is kérdés, hogy miért nincs sehol cukrászsütemény: miért nem toljuk az igazi hungarikumokat a külföldiek orra alá?)

Bekukkantottunk Bágyi Balázs és csapata etno-jazz koncertjére. Disclaimer: kapcsolatunk nem mentes az üzleti felhangoktól, hiszen a mi szerverünkön található a zenekar honlapja.

Rájöttünk azután arra is, hogy hiába a budai oldalon végighúzódó gasztronómiai sor, a jobb és változatosabb étkek Pest felől találhatók.

A mai napon hajóval jöttünk-mentünk, ami kicsit drága ugyan, de mindenképpen sikkesebb, mint a hagyományos bejáratnál tömegdemonstrálni.

Nagyjából ennyi; érezzük, hogy nem valami sok, no de hétfőn egyesült erővel folytatjuk.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

veron, 2006. augusztus 15. kedd, 14:35 (#)

A robbantott frizurás csini a vokalista volt :D
Me'shell egy alacsony, kopasz, láthatóan leszbikus nő, aki a koncert közepén, két ütemnyi basszusozás után lapjával levágta a basszgitárt a színpadra és távozott. Később visszajött még két számra, de a dühös hangulat maradt, gondolom hangosítás-beli problémák miatt.
Sajnálom, hogy ilyennek láttam, mert imádom a lemezeit és istennőnek gondoltam - pedig ő is ember ezek szerint...

2

Author Profile Page ervin, 2006. augusztus 15. kedd, 15:15 (#)

Veron, drukkolj, még van egy napom, azalatt elronthatok egy harmadik hiányzó zenészt is! :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork