Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Reklámok: Boldog karácsonyt!

ervin cikke a Művház rovatból, 2006. december 19. kedd, 13:32 | 11 hozzászólás

Ezek után mondja valaki, hogy nálunk nem fejlődnek a közszolgáltatások! A szemét szállításáért felelős vállalat szépen leszerződött a XX. Századi Rókával vagy valaki mással, aki a figurák jogtulajdonosa, csak azért, hogy ma reggel a szemetes átadhassa nekünk az alábbi 2007-es kártyanaptárat:

20061219_buek_szemetesek.jpg

Pontosabban csak feltételezem, hogy valahogy így történt a dolog, hiszen másképp ugye hogyan szerepelhetnének a kártyán ezek a rajzolt jószágok? A rajz értelmezésén és üzenetén, a leszakadt jégtábla, a kihalt ősállatok és a városi hulladékszállítás rejtett összefüggésein a cikk publikálásának időpontjában szakértőink még dolgoznak.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (11)

1

eti, 2006. december 19. kedd, 14:58 (#)

Személyesen becsöngetett a kukásember?

2

Author Profile Page ervin, 2006. december 19. kedd, 15:08 (#)

itt a vidéki hangulatú kertvárosban még él az emberek közötti személyes kommunikáció szép szokása. :)

3

eti, 2006. december 19. kedd, 15:31 (#)

Csak azért kérdeztem, mert ha minden kedves kukatulajdonosnak személyesen nyújtják át (feltéve, hogy otthon találják), az eléggé megdobhatja a szokásos heti kukakörút időigényét. Simán lehet, hogy majd csak szilveszter után érnek megint arra a környékre. Különösen, ha némelyek még teára is invitálják a jómunkásembereket. :)

4

Author Profile Page ervin, 2006. december 19. kedd, 15:52 (#)

nem szabad mindent a hatékonyság alapján vizsgálni. :)

5

Penálen, 2006. december 19. kedd, 21:12 (#)

A Zindex vmelyik topikjában pár éve írta valaki, hogy újévkor egy ideje nem mernek ajtót nyitni a szemetesnek, mert annyira természetesnek veszik, hogy ilyenkor pénzt kapnak, hogy ha nem, akkor a köv pár hétben néha el-elfelejtkeznek a kukájukról... aztán nem kevesen hasonló tapsztalatokkal erősítették ezt meg - valaki állítólag egyenesen egy döglött macskát talált a kukájában ürítés után.

6

gargoyle, 2006. december 20. szerda, 01:15 (#)

lesubbaztak a kispadot. vagy hogy mondjak eztet

8

G Zoli, 2006. december 20. szerda, 12:49 (#)

Ezt osztogatják szegénykék, mikor lejmolnak a lépcsőházakban év végi jókívánságokat mormodva?

9

Author Profile Page ervin, 2006. december 20. szerda, 14:11 (#)

Nálunk senki nem lejmolt semmit.

10

Anibell, 2006. december 20. szerda, 19:35 (#)

6
szerintem úgy mondják a kispad váratlan segítséget kapott a subbától a kihalt ősállatok és a városi hulladékszállítás összefüggéseinek felkutatásához

11

sic, 2006. december 20. szerda, 21:07 (#)

#10 Anibell, idopont alapjàn szerintem forditva.

Ervin, nem lejmolàs, de ezek szerint te nem adtàl.

Furcsa, Franciaorszàgban csak a kukàsok nem jonnek az év végi vagy ujévi szimpàtia pénzért, amit itt is naptàràrusitàsnak àlcàznak. Bàr miota mi szortirozzuk van erre kulon ado, talàn emiatt.

Eddig fel se merult bennem hogy ez reklàm.
A tuzoltoknak elég tàg értelemben van véve a munkakoruk, kàbé mindenhez kihivjàk oket ami surgos, ràadàsul egy részuk onkéntes, tehàt nyilvàn mindenki tisztes osszegeket ad a tuzoltokocsi hàtteru naptàrért.
A postàsok januàrban jonnek, a naptàrukban tavaly ota nincs pamutgombolyagos kiscica, szinte giccstelenné vàltak :( és mivel kreativan osztogatjàk a leveleket, felmerult bennem hogy idén nem kapnak semmit. Ugyanakkor megtorlàstol tartok, mert hàt rosszabb az mindig lehet, érzelemzsarolàsilag elmondja a koszvényét meg egyéb egészséghiànyàt, tehàt valoszinu hogy leszednek ebben a turnusban is.
Ev eleje tàjt jon valami egyhàz is, a templomfelujitàs utàn az én szememnek is szép lesz, a néni kedves, kapnak ok is, és ràadàsul megszabadit azoktol a ruhadaraboktol amit nem hordunk.
A tavalyi hidegben a jehova tanuknak csak teàt kinàltam, megesett rajtuk a szivem, nem nagy teljesitmény elvégre egy kobor macskàt meg is etettem volna, és most hogy màr kifigyeltem mitol mennek gyorsan el nem is àldozat tolem. Bàr belegondolva ok az elso korben talàn nem pénzt akartak.
Nem tudom kimaradt-e valami.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork