Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Titanic: Senkinek egy szót se!

eszpee cikke a Művház rovatból, 2007. április 13. péntek, 00:03 | 1 hozzászólás

Ismét Titanic, és minden előzetes fogadkozásunk ellenére - egy év kihagyás után - rögtön egy francia filmmel nyitunk. Talán a 7.0-s IMDB pontszám, talán az, hogy az ismertető nem utalt semmilyen lila ködre, mindegy, jól jártunk, teljesen korrekt csavarodós "thriller" lett belőle. Nem akarok poénokat lelőni, ezért csak azt mesélem el, hogy a film közben nagyobb összegben mertem volna fogani, hogy pár év és jön ebből egy amerikai remake - erre utólag kiderül, hogy pont fordítva, a film alapjául szolgáló amerikai regény volt komoly bestseller pár éve. Jót tett neki a francia környezet.

Értékelés: (0-7): 6 - de ebben valószínűleg benne van a kellemes csalódás is.

ervin: Láttam én is. De jó kis film ez! Nálam megugrotta a 6-ost úgy is, hogy eszpee kritikája után már eleve jó filmet vártam. Teljesen korrekt krimi, ahol nem adták annyira magukat a fordulatok, és volt egy-két kitűnő mellékes karakter. Meg az az egész francia nonchalance, az jól állt nekik. Azon meg lehidaltam, hogy a kedvenc angol színésznőm, Kristin Scott-Thomas így tud franciául - persze, ha felkészült lennék, és tudtam volna, hogy anno francia iskolát végzett, no meg most francia férjével ott is él, akkor talán nem lepett volna meg annyira a dolog.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

Author Profile Page ervin, 2007. április 23. hétfő, 21:40 (#)

Láttam én is, update a cikkben.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork