Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Primavera: Smashing Pumpkins és White Stripes

eszpee cikke a Művház rovatból, 2007. június 1. péntek, 02:25 | 4 hozzászólás

mobiltelefonról

Pár szó az első nap húzóneveiről is. Ami egy elég nehéz szerep, könnyen azt hiheti az ember fia, pláne, ha rocksztár, hogy ide kevés lesz a felmegyek és zenélek, show kell a népnek, találjunk ki valami különlegeset. Ilyenkor jönnek általában a tök fölösleges cselek, amint azt az épp megint összeálló Smashing Pumpkins koncertjén is láthattuk: volt művészi fellépőruha, egyszálgitár blokk és közönségénekeltetés is, mindez abban a 15 percben, amíg bírtuk. Rajongóknak: az új számok tök ugyanolyanok, mint a régiek, a Mellon Collie-nál már sosem fognak tudni jobbat csinálni, és egy ideje sajnos már a próbálkozás is kínos.

A White Stripes viszont szépen teljesítette a többtízezres közönség jelentette feladatot: az egyébként zseniális vörös-fekete-fehér designt leszámítva semmi arcoskodás, volt hangulata a dolognak, korrekten eljátszották amit kellett, még néhol a humor / önirónia is felsejlett. Közszolgálat: az új számok itt is olyanok, mint a régiek.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

micimac, 2007. június 1. péntek, 09:31 (#)

errol eszembe jutott, hogy vajon meg mindig nalam van-e a dupla Smashing Pumpkins kazid?! :))

2

methan, 2007. június 1. péntek, 12:07 (#)

a sp legújabbkori erőlködését jól megelőlegezte corgan teljesen félresikerült szólólemeze. valóban kínos nézni (ha csak távolról is) a vergődésüket.

3

Raddi, 2007. június 1. péntek, 12:08 (#)

Még egy kicsit a White Stripes-től, légyszi! Mennyi új szám volt, sok? Mi volt még érdekes az új lemezről? :)

4

Author Profile Page eszpee, 2007. június 1. péntek, 14:46 (#)

micimac, siman lehet, de tudod mit, akkor most mar maradjon is. :)

Raddi, megkerdeztem a tomegben dolgozo szakertonket, azt mondta, hogy nem volt tul sok uj szam, illetve a sracnak uj gitarja van, aminek nagyon orult. ennyit sikerult.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork