Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53894 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Reklámok: kitörési ágazat

ervin cikke a Művház rovatból, 2007. augusztus 23. csütörtök, 13:46 | 3 hozzászólás

Magyarország fontos esélye lehet a víz, amiből nekünk sok és finom van, inni is, gyógyulni is. A terület marketingesei érzik is a felelősséget, és kiváló kreatív ötletekkel állnak elő. Nézzük például egy bükfürdői szuvenírbolt remeklését:

Hungarodelfin

A felirat talán fölösleges is az állatkán: létezik-e ember, akinek a delfinről nem Magyarország jut az eszébe?
(Kép: Penálen)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

Boca, 2007. augusztus 23. csütörtök, 15:52 (#)

Utalva az előző topikra: akik Adblockot használnak, lehet h nem látják a képet, mert az URLjében szerepel az h 'reklam'.

2

nyelv-ész, 2007. augusztus 23. csütörtök, 16:34 (#)

Sajnos a delfinmánia egy súlyos és kikezelhetetlen betegség, a modern pszichológia jó ideje foglalkozik vele. Nekem is van két ismerősöm, akik ebben szenvednek, az egyikük még a kocsijára is delfineket festetett.

3

sic, 2007. augusztus 23. csütörtök, 22:38 (#)

Ha egy D-day màniàs végigzaràndokolja a Normandiai partszakaszt, akkor elkerul Sainte-Mère-Église-be, ahol John Steele emlékére log egy bàbu ejtoernyonél fennakadva a templomtornyon.
Pàr éve még àrultak az egészrol egy miniatur csendéletet; halott ejtoernyos log a temlpomtornyon és épp àtugorja az egészet egy delfin, persze ha ràztam havazott, ami ugyancsak ritkasàgszàmba megy. A normandok egy kulon vilàg, nem véletlen hogy ott szàlltak partra.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork