Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Sleeper Cell

eszpee cikke a Művház rovatból, 2007. október 24. szerda, 17:38 | 4 hozzászólás

Sorozat, és múlt idő: két évadot élt meg a Showtime csatornán a Sleeper Cell, utána kijött DVDn is, de úgy tűnik ennyi volt. (Itthon azt hiszem az AXN adja a második évadot mostanában.) Az alaptörténet: egy amerikai "alvó sejtbe", aktiválásra váró terrorista csoportba épül be egy hithű ügynök, hogy ne csak ezt a pár embert, hanem valamivel feljebb levőket is el tudjanak kapni. Ne szakállas arabokat képzeljetek el: francia bevándorlótól kezdve holland bébiszitter lányon át fehér szőke született amerikaiig minden van, és ettől sokkal hihetőbb is lesz az egész. Persze a sejt felébred, szerveznek egy támadást, nem is haladnak rosszul, tiszta 24, muzulmán Jack Bauerrel. Nem ironizálok: pár döcögést és leülést leszámítva rendben volt az egész, zseniális háttérzenékkel, filmszintű operatőri munkával... és egy elég erős befejezéssel.

Értékelés (0-7): 5, egyszer mindenképpen megérte.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

pblue, 2007. október 26. péntek, 13:41 (#)

en speciel azt gondolom, hogy sokkal jobb mint a 24. vagyhat nekem jobban bejott

2

tekatana, 2007. október 26. péntek, 14:36 (#)

remélem az erős befejezést az első évadra (ami teljesen rendben van) értetted. a második csapnivaló volt, teljesen szétesett, a vége meg egy rossz vicc.

3

Author Profile Page eszpee, 2007. október 26. péntek, 14:53 (#)

tekatana, nekem tetszett a második vége is, nem egy klisé szerintem. mondjuk persze, az érződhetett rajta, hogy tudták, nem lesz folytatás.

4

pblue, 2007. október 26. péntek, 16:22 (#)

a masodik evadnak szerintem a kozepe ult le nagyon. voltak teljesen pointless epizodok, de osszessegeben nekem is tetszett a vege. es persze enis elismerem, hogy az elso evad vege sokkal jobb volt


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork