Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Dolph Lundgren: izom/agy

ervin cikke a Művház rovatból, 2008. március 5. szerda, 08:32 | 2 hozzászólás

A Rocky-sorozatról épp a minap tettünk említést. A negyedik részben Lundgren játszotta az orosz bajnokot, Ivan Dragót. Most pedig véletlenül rábukkantam egy cikkre az Onionban, amelyik a svéd színész hosszas harcát mutatja be a hírnév ellen.

Az írásban elég meggyőző intellektuális képességekkel ruházzák föl őt, ami a filmbeli megjelenéseinek felületes ismeretében elég súlyos túlzásnak tűnt. Pedig nem az. A Wikipediából is az derül ki, hogy ez az arc tényleg megengedhette magának a hobbiból filmezést, mert nemcsak sportemberként nyújtott maradandót, hanem a tanulmányaiban sem vallott szégyent - legalábbis addig, amíg érdekelte a dolog.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Banguli, 2008. március 5. szerda, 08:55 (#)

A mostani FHM-ben is van vele egy interjú. Állítólag mértek nála 160-as IQ-t is, aztán beállt színésznek és hagyta hadd püföljék szét a fejét.

2

eva, 2008. április 4. péntek, 08:53 (#)

Pontosan hiszen vegyészmérnökit végzet eléggé furcsán tudnám elképzelni ebben a szakmában.Jobban álnak neki a harecos katonás filmek és persze emellett a karate.
ugyanis 3 danos:) Most is készül egy filmel amit ő fog rendezni és egyben a főszereplő lesz benne.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork