Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Sylvester Stallone - életet az éveknek!

ervin cikke a Művház rovatból, 2008. március 3. hétfő, 00:05 | 2 hozzászólás

Akad-e közöttetek olyan, akinek nem támadtak gunyoros gondolatai, amikor annak idején meghallotta, hogy Stallone bácsi mindkét nagy projektjéhez folytatást készít? Én kajánul vigyorogtam magamban, és előre temettem a dolgot, mert Stallone időtlen idők óta nem produkált semmi nézhetőt, legalábbis elsőre nem ugrik be ilyen élmény. Aztán elkészültek az új dolgozatok, előbb a Rocky, majd a Rambo.

20080303_stallone.jpgAz elsőért még nem vállaltam a mozit, azért azt mégse, inkább megvártam dvd-n. Aztán amikor megnéztem, megemeltem a virtuális kalapomat. Teljesen vállalhatónak találtam a filmet. Megvolt benne az önirónia, ami egy századik folytatásnál szerintem elengedhetetlen, pláne, ha közben az akcióhős nyugdíjas korúvá érett. A történeten nyilván nem nagyon lehetett mit csiszolni, azt mégiscsak sejteni lehetett, hogy Rocky ezúttal sem sakkozni fog. Nyeltem egyet, és elismerően felírtam a pontot.

A Rambót már moziban láttam, háborúskodni amúgyis jobb nagy teremben, szélesvásznon. Ez nem fogott meg annyira, de azért nem is bántam meg, hogy beültem rá. Összességében szép kettős visszatérésnek könyveltem el a filmeket, mindkettőt ajánlom, de a biztonság kedvéért csak annak, aki már látatlanban is el tudja képzelni, hogy jól szórakozhat rajtuk.

Értékelés (0-7): Rocky Balboa 5, John Rambo 4. Bizonnyal az előzetes várakozásaim rendkívül alacsony mivolta is segített. Mindenesetre nem hittem volna, hogy ezeket a számokat nyugodtan le merem majd írni a filmek mellé.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Kecske, 2008. március 3. hétfő, 00:23 (#)

Hallottam oylat, hogy lehet hogy lesz cliffhanger 2 is:)

2

szano, 2008. március 11. kedd, 15:45 (#)

Én pedig azt hallottam, hogy van valaki, aki hallotta, hogy lesz Cliffhanger 2. Nem te voltál az, akiről azt hallottam, hogy hallotta ezt?


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork