Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Frost/Nixon

eszpee cikke a Művház rovatból, 2009. április 22. szerda, 11:23 | 1 hozzászólás

NixonNixon lemondása után eleinte minden interjúkérést elutasított, közel három évvel később viszont egy feltörekvő brit tévésztár sokszázezer dolláros érvei pont kapóra jönnek az ex-elnöknek. Politikai visszatérést fontolgat ugyanis, amihez kiváló ugródeszka lehet a komoly témákban tapasztalatlan riporter mikrofonállványként kezelése. Ezekről az előkészületekről, a két fél ellentétes motivációi miatti egyre nyilvánvalóbb küzdelemről, és persze magáról az interjúsorozatról szól a film. Van, ahol kicsit lassacskán halad, szétesik, elkalandozik, de bizonyos pontokon, leginkább Frank Langella Nixon-alakítása közben teljesen hiteles lesz. Érdekes módon a színész egy kiöregedett kommunista politikus alakját vette fel a szerephez, de ez csak hozzátesz a játékhoz, a képet egyáltalán nem zavarja össze.

Értékelés (0-7): 5, egynek simán érdemes.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

Author Profile Page eszpee, 2009. április 22. szerda, 16:51 (#)

tutu megosztására: azt gondolom hitelesnek, amit elhiszek, ami összeáll egy konzisztens képpé, ami ráadásul szinkronban van a bennem kialakult Nixon-képpel. de egyébként nem söröztünk együtt soha, ha erre gondolsz.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork