Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Wolverine: munkaverzió

ervin cikke a Művház rovatból, 2009. április 24. péntek, 07:28 | 10 hozzászólás

Félkész

A film teljes címe majdan az lesz, hogy X-Men Origins: Wolverine, de az origins kifejezés használata most talán még találóbb. Ugyanis valami jótét lélek (vagy a gerillamarketing-csapat) feltette a webre a Wolverine-film félkész változatát, amelyben itt-ott még csiszolatlan snittek meg wireframe-es/biztosítóköteles kockák is vannak. Hehe.

A cég szempontjából nyilván nem akkora poén ez a fejlemény, habár második gondolatra már nem is vagyok ebben annyira biztos. Tudniillik ez a félkész állapot az egyik dolog a kettő közül, amiért nem bántam meg, hogy megnéztem ezt a fércmunkát, és amiért egyáltalán írok róla. (A másik az, hogy ezt megnézve még a korábbi X-Men filmeknél is plasztikusabban domborodott ki számomra, hogy a Heroes című, népszerű tévésorozat mennyire innen lopta az összes karakterét.)

Ezen felül viszont nekem nagyjából 100%-ban időpocsékolásnak tűnt a film, kíváncsi vagyok, hogyan lesz ebből élvezhető valami a bemutató időpontjára.

Értékelés (0-7): 2.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (10)

1

Author Profile Page eszpee, 2009. április 24. péntek, 10:50 (#)

Szerintem szándékos kiszivárogtatás. Soha eszembe nem jutott volna megnézni, így meg elgondolkoztam rajta. :)

2

kfgyk, 2009. április 24. péntek, 12:06 (#)

ne becsuljetek le a digitalis utomunkat, vagast;
lehet meg belole fogpiszkalo :)

3

Nick Fury, 2009. április 24. péntek, 12:40 (#)

A Heroes annyira X-men lopás, hogy Stan Lee is szerepelt benne, Hiro haverja egy buszra készül felszállni, aminek sofőrje a képregény isten.
Mondjuk én az első szezont sem néztem végig olyan szar volt. X-menből az első film meglepő volt a maga idejében, a második nagyon jó volt, különösen Árnyék miatt, a harmadik viszont inkább rossz volt. Ez a Rozsomák film meg elég gyenge.

4

wice, 2009. április 24. péntek, 14:32 (#)

szerintem nagy hibat kovet el mindenki, aki igy nezi meg eloszor a filmet. kepzeljetek el, ha a csillagok haboruja nyers kopiajat latjatok eloszor, biztos, h nem okozta volna ugyanazt az eletre szolo elmenyt, amit a kesz film.

persze nem azt mondom, h kizart, h szar legyen a wolverine vegleges valtozata, csak azt, h ha esetleg jo lesz, azt az elmenyt mar elore elbaszta maganak mindenki, aki megnezte a munkaverziot.

5

Author Profile Page ervin, 2009. április 24. péntek, 15:26 (#)

nemtom, láttad-e ezt a változatot, összesen néhány percnyi félkész snittet látok benne. nekem úgy tűnik, hogy - sajnos - elég közel van a véglegeshez.

6

wice, 2009. április 24. péntek, 15:43 (#)

nem lattam, inkabb megvarom a bemutatot, meg az elso reakciokat, aztan ha ugy tunik, h erdemes megnezni, akkor megnezem, es ha azutan meg erdekelni fog a munkaverzio, akkor belenezek abba is.

persze emiatt jelenleg nem is tudok nyilatkozni arrol, helyes-e a percepciod, miszerint csak nehany felkesz snittet lattal benne.

7

rivera, 2009. április 24. péntek, 17:12 (#)

Én trailert se nézek sosem, nem hagyom lelőni a poénokat előre, kiszivárgott munkaverziót pláne. De elfogadom hogy érdekel, sőt ezek a köteles utómunka előtti dolgok biztos izgalmasak, de így értékelni egy filmet olyan mintha az étteremben bemennél a konyhába és beleennél a félkész kajába. Szigorúan szvsz :D

8

PAStheLoD, 2009. április 24. péntek, 17:15 (#)

Van akinek bejön az agyatlan akciófilm kis fantasy beütéssel. Van akinek nem :) Emellett csak plusz pont, ha még sztori is van. (A 3-ban, például, nem volt.)

9

galamb, 2009. április 27. hétfő, 21:11 (#)

heroes, mint x-men? lopás? ugyan már. az xmenben nem átlagemberek vannak. vagy, ha egy sorozatban több szuperképesség van, az xmen?

ha valamire hasonlít a heroes, az a rising stars.

de az xmen előtt is voltak szuperhős csapatok, szóval pláne nem életképes az összehasonlítás.

(a lopás szót használót turhával borítanám be amúgy. gondoljunk már bele, hogy mi nem lopás akkor manapság? csak mert valaki leírt egy szó és én is leírom, az lopás lenne?)

10

Wolvie, 2009. április 27. hétfő, 21:25 (#)

Galamb, az x-menek átlagemberek nem akarnak hősök lenni, sokan szabadulnának is képességeiktől.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork