Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


G. I. Joe: A kobra árnyéka

ervin cikke a Művház rovatból, 2009. augusztus 14. péntek, 12:43 | 18 hozzászólás

A dzsíájdzsós film tök jó. Az a jóképű, szomorú kutyaszemű pasi benne a főszereplő, aki abban a másik filmben táncolt, vagy bokszolt, vagy lehet, hogy az két külön film volt. Na mindegy, a dzsóban katona, aztán egyszer mégis táncol. Viszont van a filmben egy csomó űrhajó, de főleg a tenger alatt mennek. Meg vannak ilyen zombi katona arcok, akik nem éreznek fájdalmat, és géppisztollyal akkorát lőnek, öcsém, hogy felborul tőle egy páncélkocsi. Meghalni se tudnak, mert belülről újraszerelik magukat. De azért amikor a jók lenyomják őket, akkor meghalnak. Meg az az angol csaj is tök jó benne, akinek a képeivel tele van a web, tudod, bár fekete hajjal meg ruhában nem is ismertem fel. Meg az a néger pap a Lostból, kicsit izmos? Azért a legjobb a dzsós szerkó, hallod, legközelebb abban kéne nyomni a hatvanat tornaórán LOL.

Értékelés (0-7): 6. Sirály. Ja, és angolul kell nézni a MOM Parkban, mert a gonosz csávó skót akcentussal küldi.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (18)

1

Author Profile Page eszpee, 2009. augusztus 14. péntek, 13:16 (#)

Azért lett ilyen rövid, mert közben becsöngettek?

2

Author Profile Page ervin, 2009. augusztus 14. péntek, 14:16 (#)

you feel me. :)

3

ferenc, 2009. augusztus 14. péntek, 20:34 (#)

...skót akcentussal tolja... :)

http://szleng.blog.hu

4

Author Profile Page ervin, 2009. augusztus 14. péntek, 21:37 (#)

ferenc, lehet, hogy te tolnád, de ez küldte, bízz bennem.

5

emily21, 2009. augusztus 14. péntek, 21:39 (#)

Az "angol csaj, akinek a képeivel tele van a web" Sienna Miller, és a film kedvéért 1. befestette sötétre a haját, 2. megtanult mindenféle harci művészeteket, holott korábban saját bevallása szerint mindössze egyszer járt fitneszteremben, és ott is csak a szaunáig jutott el. Külön edzőt fogadtak hozzá, aki kemény munkával verte bele a mozgásokat. Az a kérdés mondjuk felmerül, hogy ha fekete és sportos nő kellett a Baroness szerepére, akkor miért válaszottak ki egy szőke és sporttalant, na de a filmipar titokzatos szabályok szerint működik.

6

spityu.zu, 2009. augusztus 15. szombat, 19:51 (#)

Mi vitt ra, hogy megnezd? Mondjuk en tegnap az uj Sam Raimi filmre ultem be. :)

7

Author Profile Page ervin, 2009. augusztus 16. vasárnap, 19:30 (#)

spityu zu, ha sci-firől van szó, akkor hajlandó vagyok meglehetősen alacsonyra leszállítani az igényszintemet, főleg akkor, ha nem tolakodnak a konkurens programok.

8

spityu.zu, 2009. augusztus 16. vasárnap, 21:20 (#)

Akkor nekem szerencsem volt, mert nem vagyok horror rajongo, viszont erra a filmre (Pokolba taszítva) nagy remenyekel ultem be, es nem csalodtam.

9

Author Profile Page NagyGa1, 2009. augusztus 23. vasárnap, 04:27 (#)

Nekem a Pokolba taszítva nem annyira jött be, úgy éreztem célszerű lenne eldönteni, hogy akkor most befosni akarunk, vagy röhögni, mert a kettő együtt nem megy - legalábbis nekem. (ahhaha, keret)

Bár így bizonyos idő után visszagondolva, nem is volt olyan rossza. Csak ott a helyszínen.

10

rof, 2009. augusztus 25. kedd, 23:31 (#)

ervin, sci-fi vonalon tudom ajánlani a District 9-t. Szintén csakis eredeti hanggal, a dél-afrikai akcentus nagyon ütõs. Azt is nagyon tudom értékelni egy sci-fi-ben, ha poénos is tud lenni - és nem úgy, hogy a gagyiságán röhögök. Bár nem csillagos 5-ös (vagy 7-es), pl. nekem kicsit túlzásba vitték a kézikamerázást, de a mozijegy árát mindenképpen megérte.

11

Hauer, 2009. október 17. szombat, 13:57 (#)

Hümm... Ervin frappáns cikket írt még akkoriban a Terminator Salvation filmről, kiemelve annak minden hibáját, amikkel rendre egyet is értettem, de a G. I Joe esetében meghazudtolta önmagát. Tök jó film lenne, ha nem lenne legalább annyira logikátlan, mint a T S volt.
Mindjárt az elején meg lehet ütközni az animációs effektek tökéletlenségén, aztán lehet is folytatni szinte végig, legyen az a motoros csaj a városban vagy az erősen szögletes lótifuti a gyorsító ruhákban vagy Snake, amint kigördül egy százhússzal száguldó kocsi alól és 5 méteren talpra áll, persze csak ha valaki akar ezekkel foglalkozni.
És ha már a lótifuti, akkor hány percig is dúlták Párizs utcáit, törték halomra civilek autóit a jó oldalon álló G katonák és minek? Se egy rendőr vagy bármi, a végén meg ott az egész kapitányság, csak úgy. Berohan az épületbe a főgonosz csaj véres arccal, beszáll a liftbe tökéletes sminkben, majd elindul felfelé megint véres arccal. "A csúcsminőségű kibernetikus sisak, mely egyben a ruhát is szabályozza. Amire gondoltok, azt teszi." És Duke futásnak ered, elhajítja a sisakot(!), majd átugrik a tetőről a repülőbe, végül megvárja amég pofán csapják.
Kiszállnak az Északi Sarkon a repülőből olyan ruhában, amiben még itt is meg lehet jelenleg fagyni, ott meg nem is fáznak. Nemsokára fellőnek egy rakétát a jég alól, a G - k meg ott állnak 20 méterre és nem égnek el.
"Itt Duke! Minden Joe, figyelem: Le fog süllyedni a jégtömb!" A jég minden körülmények között úszik a víz tetején, főleg ha apróra van törve.
Állítólag a kobra katonák nem éreznek fájdalmat, sem sajnálatot vagy félelmet, nincs erkölcsük, következésképp nem mérlegelnek, a bezárt kapun felrobbanó hajóban meg felsikolt a pilóta a félelemtől.
"Itt Duke Hauser százados! Lefoglalom a hajójukat!", mire a két kobra katona kérdőn összenéz.
Ripcord az Éjjeli Hollóval egyik kontinensről a másikra repül, végig folyók és tengerek felett fel a szratoszféráig, ahol katapultál és még földet se ér, de már tekerik is hátra a kezét a rendőrök.
És a végén Darth Vader, hát papám...
Ervin, ez nálam a 2 pontot is alig éri el.

12

Author Profile Page eszpee, 2009. október 19. hétfő, 10:12 (#)

Hauer, köszi, hogy elspoilerezted az egészet!!!

13

Benny Lava, 2009. október 19. hétfő, 11:11 (#)

Akkor nem kéne törölni, vagy legalább egy spoiler alertet elészerkeszteni?

14

Author Profile Page ervin, 2009. október 19. hétfő, 13:54 (#)

Benny (13), pedig szépen küzdöttél.

15

Hauer, 2009. október 19. hétfő, 18:10 (#)

Eszpee, nem akartam tönkretenni a szórakozásodat azzal, hogy "elspoilereztem" egy filmet, amit már két hónapja az év legfeleslegesebb filmjének tart a nézők közel hatvan százaléka. Ha pedig innentől úgy érzed hogy nem izgalmas, mert én nemegészen fél oldalban minden "poént" lelőttem, akkor a film annyit is ér.
Van még egy pár oldal, ahol furcsa véleményeket olvashatsz a G.I. Joe moziról, bevallom, a fentebbieket ott is leírtam, abban nem találsz majd újat, de a cikkekben és mások hozzászólásaiban igen. Hovatovább, nézz meg egy- két G.I. Joe rajzfilmet, mert bármilyen meglepő, de az a G.I. Joe. Abból meg fogod érteni, miért nem szeretjük sokan ezt a mozit a látványos cgi hegyek és a szinte nulla színészi teljesítmény ellenére sem. Ez alól a két bunyós csaj és a két nindzsa a kivétel. A többieket akár te is eljátszhattad volna, ahogy a T.S. -ben John Connort.
Legyen ez is egy spoiler, fene a pofámat.
Lenne itt egy pár link amit szívesen megmutatnék, de nem lenne etikus. :-) Elég ha beírod a magyar google keresőbe hogy "g.i. joe".

16

Author Profile Page eszpee, 2009. október 19. hétfő, 18:46 (#)

Jaj már, attól, hogy nem rakok ki :)-t a sor végére, még nem viccelhetek?

17

Hauer, 2009. október 19. hétfő, 18:56 (#)

Deigen, csak nem tudtam hogy viccelsz. :-)

18

Benny Lava, 2009. október 19. hétfő, 21:53 (#)

ervin,
köszi :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork