Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Rajongói lelkesedés

eszpee cikke a Művház rovatból, 2009. augusztus 13. csütörtök, 12:11 | 5 hozzászólás

Tumblren jött szembe ez, aki nem pattan le mondjuk az első pár másodperc után műfaji okokból, az valószínűleg hozzám hasonlóan vigyorogva fogja végignézni. Sztori is van mögötte egyébként, a felkerülése után a videó az együttes (Suffocation) saját klipjeinél nagyságrendekkel több látogatót ért el, klasszikus mém lett belőle, amire mivel válaszolt a YouTube? Leszedte szerzői jogok megsértése miatt. A filmen látható dobos az együttes írásos áldásával küzdött a visszatetetésért, sokáig hiába, mígnem a napokban végre visszakerült a videó. Slusszpoén, hogy a főszereplő "légdobos" sokunknak, akik már tíz éve is az információtechnikában lapátoltak, ismerős lehet: ő Pud, azaz Philip J. Kaplan, a vállalati belső memókat kiteregető kultikus Fucked Company site és az AdBrite alapítója.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

methan, 2009. augusztus 13. csütörtök, 18:20 (#)

kb 1:05-ig értetlenül néztem, hogy mi ebben a jó. aztán annál a sűrűbb résznél rájöttem, hogy megtanulta az egészet ütésről-ütésre és nagyjából tényleg le is játsza. nem mintha ettől annyira jó lenne, csak legalább értem, miért posztoltad. :)

2

methan, 2009. augusztus 13. csütörtök, 18:21 (#)

pff, játssza, persze.

3

Author Profile Page eszpee, 2009. augusztus 13. csütörtök, 18:34 (#)

Nem tudom, én tényleg végigvigyorogtam az egészet, tök átjött, mennyire élvezi. A gitáros résznél meg hangosan felröhögtem, szerintem teljesen rendben van.

4

tekatana, 2009. augusztus 13. csütörtök, 19:44 (#)

én jókat röhögtem. dobverőpörgetés!

5

lipilee, 2009. augusztus 29. szombat, 17:03 (#)

methan: tényleg nagyjából megvan neki a szám. nyilván egy valódi cucc előtt nem szólna sehogy ez (úgy ránézésre :)) , de a csávókám tényleg meghallgathatta vagy 100x az eredetit. 2:40-nél mondjuk elbizonytalanodik kicsit, meg persze a gyors részeket lefelezi-lekátharmadolja... de jók a fejek :_)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork