Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Miegymás

ervin cikke a Művház rovatból, 2010. május 7. péntek, 08:04 | 2 hozzászólás

Miegymás zenekar

A Miegymás egy zenekar. Olyan zenekar, amelynek tagjai történetesen valódi zenészek, nem pedig Photoshopban klónoztatta őket egy homlokba omló fürtű popmenedzser. Őket fogom most a figyelmetekbe ajánlani, némi exkluzív kispados bónusszal megspékelve.

A csapatban Szabó Gabi zongorázik, és írja a számokat, Feuerstein Réka fuvolázik és énekel, Kiss G. László basszusgitározik, Nyirő Áron dobol. Azt nem igazán tudom megmondani, hogy milyen zenét játszanak, pedig elvégeztem a házi feladatomat, azaz hallottam már őket koncertezni. Valahol a jazz, a fúzió, az etnó, a kortárs folk, a komolyzene és a latin muzsika nem is létező közös határmezsgyéjén mozognak, az ilyesmit leginkább világzene néven szokás kategorizálni.

A lényeg, hogy jók. Értenek a hangszerükhöz, együttműködnek, játszanak, élnek a színpadon. Akit az efféle profi örömzene érdekel, annak szívesen ajánlom figyelmébe a következő koncertjüket, ami Budapesten, a Godot kávéházban lesz, jövő kedden, azaz május 11-én este 8.30-kor.

És hogy ne csak a levegőbe beszéljek, rávettem a csapatot, hogy adjanak oda egy számot a még meg sem jelent új lemezükről, csak most, csak a Kispadnak. És ki tud nekünk ellenállni? A kompozíció címe Repetíció másként - Fűszervarázs: alul belehallgathattok, illetve a zenekar engedélyével letölthető innen.

Nincs flash lejátszód, vagy nincs engedélyezve.

(Fotó: Rácskay Zoltán)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (2)

1

Erec Kolompár, 2010. május 16. vasárnap, 15:03 (#)

[stílus miatt törölve - a szerk.]

2

andymiles5, 2018. január 16. kedd, 18:37 (#)

Thanks for the info)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork