Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Sajtószemle

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2003. június 4. szerda, 18:32 | 1 hozzászólás

Nincs mese, olvasókák, a karibiak megint alaposan leégtek az éppen aktuális szépségkirálynő-választáson. A korábbi években már több ízben megtapasztalt kudarcokhoz hasonlóan, idén is csak a dobogó első két fokát tudták megtartani maguknak, a harmadik helyre befurakodott egy dél-afrikai (ráadásul fehér!) leányzó. Gondok lehetnek arrafelé; lehet, hogy valamiért nem veszik komolyan a versenyt?

Van más is.

A nemek közötti intellektuális harcban súlyos csapást mér a hölgyekre egy műbimbógyártó cég, amelyre kedves barátom, a téma szakértője hívta fel a figyelmemet. A honlapon olvasható spontán felhasználói levelek akkorát ütnek, mint szódás a lovát. A férfiak előnye azonban minden bizonnyal átmeneti: nincsenek kétségeim afelől, hogy a cég nemsokára előrukkol a műmakkal.

Végezetül, drága feleim, egy minden részletében tökéletes cikk azt illusztrálandó, hogy Amerikában mi számít főhírnek. Egy autóról elnevezett menedzser kifogásolja a countryzenei díjkiosztó patriotikus hangulatának elrontását. Amúgy a cikk elkészítője-közreadója volt az iraki háború fő tudósítója, ha valakinek maradtak volna illúziói.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

BiBi, 2003. szeptember 28. vasárnap, 11:49 (#)

Topicnyitás híján ide írom. Néhányunk számára köztudott, néhányunk számára nem, hogy a magyar sorozatok mennyire _magyar_ sorozatok.
http://www.fremantlemedia.com/page.asp?partid=180


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork