Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


bal-jobb

eszpee cikke a Netszüret rovatból, 2003. augusztus 14. csütörtök, 11:12 | 1 hozzászólás

Van itt egy amerikai jobboldali orgánum, a Right Wing News. Szlogenjükből látszik, nem viccelnek ("Bashing the French before French bashing was cool"). Jobboldali bloggerek közt csináltak egy felmérést, ki volt Amerika történelmének 20 legnegatívabb szereplője.

Az eredmény vicces, jó látni, hogy a politikusok milyen erősen tartják magukat a köztörvényesek között. De nem ezért postolok, hanem az egyébként normális módon evidens folytatásért: természetesen megkérdeztek baloldali bloggereket is ugyanerről, és ugyanott elérhető az ő listájuk is, a Right Wing News hasábjain.

Most képzeljük el, amint a Magyar Fórum online verziója(!) baloldali(!!) bloggereket(!!!) kérdez meg Magyarország sorsrontóiról. Fasizálódás ide, Bush oda, azért messze van még Amerika.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

ses, 2003. augusztus 14. csütörtök, 15:59 (#)

Érdekes. Egyfelől, bátran visszanyúlnak kétszáz évet - ami a történelmi arányokat tekintve nagyjából annyit tesz, mintha nálunk valaki Koppányt vagy Vazult jelölné a listára -, tehát tényleg átfogóan próbálnak szavazni. Ugyanakkor a jobboldaliak a Clinton házaspár valamennyi tagját behozzák az első tízbe, akiknél talán nagyobb belső katasztrófa is érte már az USA-t. Tanulság is van: hány gyűlölt embernek nem hallottam eddig még a nevét se.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork