Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


DIY országvezetés

eszpee cikke a Netszüret rovatból, 2003. szeptember 9. kedd, 21:35 | 1 hozzászólás

Alakítsunk egy országot, töltsünk ki egy rövid politikai tesztet, és máris kezdődhetnek a dolgos kormánypárti hétköznapok, különböző felmerülő kérdésekre kell tanácsadóink és ismerőseink véleményei közül a nekünk tetszőt kiválasztani, az ENSZ rangsorolja kis hazánkat, és a tervezők későbbre még nemzetek közötti interakciókat is igérnek, de ott még nem tart szorgos népünk.
Gyertek, akasszátok fel a királyokat ti is, addig én írok még pár szót erről.

Nem tudom, hogy csak a szokásos első lelkesedés kapott el, vagy tényleg jó a játék, kis országom már eldöntötte, hogy a választójog szavazási kötelezettségre történő módosítása alapvetően baromság, bár az ellenkező oldal érvei se voltak túl rosszak. Kiváncsian várom, holnap mi fogja szegény népemet foglalkoztatni.

A játék egyébként Max Barry: Jennifer Government című könyve alapján készült, ott a történet egy végletekig privatizált világban játszódik, a cselekményről semmit nem tudok, lusta voltam az ingyen elérhető első fejezet elolvasására, pedig a felütés elég merész:

Welcome to paradise! The world is run by American corporations (except for a few deluded holdouts like the French); taxes are illegal; employees take the last names of the companies they work for; the Police and the NRA are publicly-traded security firms; and the U.S. government only investigates crimes it can bill for.

Olvasta esetleg valaki?

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

BiBi, 2003. szeptember 10. szerda, 20:20 (#)

én nem, mert radikálisan alulművelt vagyok, de ez az országvezetős izé ez jó:)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork