Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


D'you wanna get high?

eszpee cikke a Netszüret rovatból, 2003. szeptember 29. hétfő, 09:39 | 3 hozzászólás

Fenébe a Sky Europe-pal, itt a SkyHigh Airlines, érdemes végignézni a site-ot, nem a szokásos egyszerű egyoldalas poén kategória.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

get high, 2005. március 3. csütörtök, 13:56 (#)

szerintem tök felesleges a drog ha vkinek lelki problémája van az ossza meg a haverjaival vagy pszhiológussal.a drog csak tönkre teszi az életeteket,ha megtudják hogy drogozol vagy drogoztál nem vesznek fel dolgozni stb. sok ember elitél titeket én nem én is kipróbáltam és szerintem úgy tök gázul néz ki az ember égő! engem a barátom szoktatott le mert megmondta h vagy leszokok vagy ott hagy nem fogja végignézni hogy teszem tönkre magam és igaza van. bár tudom úgyse hagyott volna ott,de ez már nem is lényeg. szóval tegyétek le! nekem már csak a k***a cigiről kéne leszoknom!:)

2

Dr. Ogos, 2005. március 3. csütörtök, 14:24 (#)

Na jo, de legalabb teged megfenyegettek, hogy elhagynak. Ha most te nem tudsz ilyet felmutatni iranyomban, akkor megis mitol szokjak le? Egyebkent dolgozom, nem zavar, ha 'nem vesznek fel', azt meg, hogy elitelnek egyesek, leszarom.
Tovabbi problemam, hogy nincs lelki problemam, megis probalgatom a drogot. Mert jo. Akkor most mit tegyek?

3

ses, 2005. március 3. csütörtök, 14:44 (#)

Valami bajod mégiscsak van, ha ide ezt bekommentezted. Azt találd meg, hogy micsoda - máris előrébb vagy egy lépéssel. :)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork