Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Köszönjük, Microsoft!

eszpee cikke a Netszüret rovatból, 2003. szeptember 18. csütörtök, 11:23 | 1 hozzászólás

Emlékeztek a nagy Microsoft per végére? Ahol kiegyeztek végül 1.1 milliárd dollárban. Na, ebből kaphat most bárki, aki 1995 és 2001 között Kaliforniában vett MS programokat. A gond csak az, hogy 100$ért nem sokan veszik a fáradtságot végigjárni a processzt. Na de itt a megoldás, a Lindows.com saját siteot állított fel, Instant Settlement Wizard-dal, és a kapott pénzt rögtön open source cuccokra és harverre költheted náluk.
msfreepc.com

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

BiBi, 2003. szeptember 18. csütörtök, 21:03 (#)

Nem pont ide vág, de kérlek ezegyszer bocsássatok meg. Nem tudom, észrevettétek-e, de a nagy Microsoftos vírusinvázió után hirtelen megjelent a windowsupdate.com nyitóoldalán a következő nyilatkozat:
"A Windows Update semmilyen személyes azonosításra alkalmas adatot nem gyűjt a számítógépről."
Az invázió előtt ez nem volt. Valahogy érzi a cég, hogy nem nyerte meg termékeivel a felhasználói 100%-os bizalmát, de amikor már az ő **sza körül szorul a hurok, rögtön kompromisszumokba bocsátkozik, hogy frissítse csak mindenki nyugodtan az oprendszerét, hogy a huncut férgecskék ne halasszák le a szervereiket.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork