Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Auditált boszorkány

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2004. január 31. szombat, 12:15

Lena Skarning kisvállalkozó indulása ígéretesnek tűnik. Legalábbis a norvég állam számára feltétlenül, hiszen uszkve tízezer dolláros támogatásban részesítették az ígéretes üzleti tervvel kirukkoló boszorkányt. Lena a Die Standaard flamand nyelvű ;) cikke szerint többek között házasságjavító italokat kíván piacra dobni. Tovább is van, mondjam még?

Egy érdeklődő norvég polgár utánajárt a történteknek, és a támogatásról megkérdezte a illetékes minisztert. Meglepetésére korrekt választ kapott, amelyben a támogatás odaítélése kapcsán a KPMG előzetes üzleti auditjának pozitív eredményeire hivatkoztak. Erről a JREF hírlevelében olvashatunk, ahol a miheztartás végett beidézik a KPMG mission statement-jét is: "a tudásunkból ügyfeleink számára teremtünk értéket". A fordítás hevenyészett, de mentségemre szóljon, hogy én szívesen mellékelném a hivatalos változatot, ha a professzionális szolgáltatásaira büszke KPMG fontosnak tartaná, hogy legalább a magyar weboldalán magyarul szóljon nagyrabecsült ügyfeleihez.

Megosztások Facebookon


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork