Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Happy birthday(s) to you

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2004. január 25. vasárnap, 13:32 | 1 hozzászólás

Aki esetleg még nem döbbent volna rá, hogy az éppen megkezdett évszázadunk mennyire a kínaiaké lesz, az nézzen még egyszer körül. A kínai cégek felfújt részvényei az egekben, az egész Földön már gyakorlatilag csak ők dolgoznak, ennek megfelelően mindent ők gyártanak, Shanghai lassan úgy néz ki, ahogy New York szeretne 30 év múlva, épp most állították üzembe a világ első mágneslevitációs vonatát, amelyet Európában eddig mindenki túl drágának talált, egy-darab-sok-darab előőrseik ott vannak mindenütt, tessék spekulálni.

Hogy mindez jó dolog-e vagy sem, azt én nem tudom, csak értékmentesen jelzem a fejleményeket. Engem legalábbis nem zavar. Sőt, a gyakorlatiasság jegyében máris készülök azokra az időkre, amikor kínai időszámítás szerint is tudnom kell majd a születésnapomat. Nem mellékesen ez más napra esik, mint a hagyományos, így mostantól évente kétszer lehet engem ajándékokkal elhalmozni!

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

Holdwine, 2004. január 27. kedd, 08:01 (#)

Na igen, és Hong Kongról nem is beszélünk, ami meg úgy néz ki, ahogy Shanghai fog 3(0) év múlva.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork