Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53901 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Az extrémsportok világából

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2004. március 11. csütörtök, 00:01 | 6 hozzászólás

Azt hitted, ha létezik egyértelmű dolog, akkor ez az. Mindenki ugyanúgy megtanulja az oviban, és kész. Hát nem. Itt a bizonyíték: hardcore cipőfűzőkötés, 1/3 idő alatt. Kisgyermekes olvasóink feltétlenül látogassanak el Ian oldalára, s a csemetéik máris jobb esélyekkel indulnak ebben a hatékonyságorientált életben.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (6)

1

Midaga, 2004. március 11. csütörtök, 15:07 (#)

Azt hitted vicces lesz, hogy odaírod az extrémsportot? Csakhogy ez valóban az, tényleg csak kellő felkészüléssel kezdjünk bele! Az előbb lógtam fejjel lefele a székről, megcsináltam az első két figurát, de mivel a második rajz végére az összes ujj a cipőfűzövel van elfoglalva, ezért kénytelen voltam orral megpróbálni lefele görgetni az oldalt, de az szem-orrbegy koordinációm elégtelen volt- letoltam az egeret az asztalról. Próbáltam fejjel utánakapni (ne kérdezd miért!), így sikerült egyszerre bevernem az orrom, a homlokom és az ajkam (Ne kérdezd hogyan!).

(Valamint a rántástól a cipőfűzőm is elszakadt. Igaz, már amúgy is foszlott, ezt nem írom a rovásodra.)

2

ses, 2004. március 11. csütörtök, 15:51 (#)

Szó sem volt viccről. Tegnap este, amikor megtaláltam az oldalt, hm, mitagadás (és nem Midaga Tás, hehe) behoztam az előszobából a cipőmet, és nyolcadikra sikerült is villámgyorsan megkötnöm a csomót. De olyat, barátom, hogy a végén ollóval kellett beavatkoznom, hogy ne cipőben menjek aludni. Ezt a tudást meg kellett osztanom veletek.

3

Timberhohvandi, 2004. március 12. péntek, 04:24 (#)

Az Ian féle csomó mekkora betalálás!!! Miután megértettem a lényegét (3-as, 4-es fázis), másodjára meg is kötöttem (egyszerű, csak el kell vonatkoztatni az ábrán látható kéztartástól és a fűzőkre kell koncentrálni), és sokkal jobban tart, mint a sima gyerekkorban tanult csomóm! :-) De majd gyakorolom a helyes kéztartást, hogy én is 1/3 legyek! :D

4

Timberhohvandi, 2004. március 12. péntek, 04:37 (#)

Progress report: viszonylag egyszerűen megkötöttem a másik cipőmön is (elsőre), és közben kiedukáltam magam a csomó 20 éves történelméről valamint megtudtam, hogy nem slip!!! Ez bearanyozza hajnalomat: utálom, hogy folyton kikötődik a cipőfűzőm, de a sesblognak köszönhetően ennek vége! Köszönöm ses, thank you, Ian!(Tévéreklám jogok megvásárolhatók.)

5

dmiki, 2004. április 23. péntek, 15:32 (#)

Addikteknek (addiktoknak?): http://calak.free.fr/pliage.mpeg

6

normális gyerek, 2007. szeptember 19. szerda, 13:27 (#)

[Primitív, törölve - stsmork]


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork