Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53959 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Igazán morbid

GroundZer0 cikke a Netszüret rovatból, 2004. november 30. kedd, 12:47 | 1 hozzászólás

Netes kalandozásaim során már nem kevés igazán furcsa oldalra vitt az információs szupersztráda - gondolom, ezzel mindannyian így vagytok. Olcsó klisé lenne most azt írni, hogy "... de ahhoz foghatóval, mint amit most találtam, még megközelítőleg sem volt dolgom!" - és még csak igaz sem lenne.

Mindenesetre a szó legszorosabb értelmében morbid egy oldal ez, amelyre a Raszputyinról szóló fércmunkám írása közben találtam, és amely híres emberek holttesteinek képeit mutatja - némelyiket a ravatalon, másokat a boncasztalon, pár, hogy igazán stílszerű legyek, "még ki se hűlt".

Hát, nem tudom, én nem látogatom meg többé az oldalt, de, aki kíváncsi, hogy nézett ki Kennedy a tepsiben, az isteni Marylin élettelen arca, vagy Jesse James, a hírhedt útonálló a ravatalon, az kattintson oda. A képek nem horrorisztikusak, gyanítom, hogy az oldal létrehozója nem elborzasztani, mint inkább dokumentálni akart.

Azért inkább ne kaja előtt/alatt nézzétek meg...

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (1)

1

tarlukács, 2005. április 7. csütörtök, 16:01 (#)

ok


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork