Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


A vérnyúl átka

stsmork cikke a Netszüret rovatból, 2005. január 3. hétfő, 23:35 | 3 hozzászólás

Jön az új Gromit & Wallace film! A holdra tett hétvégi kirándulás, a betörőpingvin leleplezése és a birkalopási ügy zseniális felderítése után a legendás csapat ismét egy rafinált bűnügy felderítésén dolgozik.

Éjszakánként egy ismeretlen lény végigjárja a kerteket és összerágja a zöldségnövesztő bajnokság résztvevőinek csendben növekvő répáit. A helybeliek a titokzatos vérnyúlra gyanakodnak, és hőseinkre vár a feladat, hogy a rejtélyes ügy szálait kibogozzák. Nem csak tizennégy éven aluliaknak! (Köszönet dmikinek a fülesért.)

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (3)

1

monika, 2005. január 4. kedd, 13:44 (#)

A birkalopás következménye:

The creators made Wallace say "Wensleydale" because it made his face look nice and toothy. What they did not realize was that the cheese factory where Wensleydale cheese is made was on its last legs and was about to declare bankruptcy. Happily, this film's success brought the factory back from the brink.

2

stsmork, 2005. január 4. kedd, 13:52 (#)

Hoppá! Tisztán emlékszem rá, hogy pontosan azért szúrt szemet a hűtőpulton szerénykedő előre csomagolt Wensleydale sajtdarab, mert eszembe jutott róla, ahogy Wallace azt mondja a filmben, méltatlankodva: "Not even Wensleydale???" Azt hittem, hogy ez valami brit különlegesség, amit érdemes kipróbálni (nem volt az: könnyen felejthető kategória), pedig csak annyi történt, hogy felültem egy rafinált reklámkapánynak. Ez a vérnyúl átka!! :-)

3

wera, 2005. június 21. kedd, 20:53 (#)

sziasztok!
egy olyan kérdésem volna,hogy nem tudja vki,hogy + lehhet szerezni-e a W&G -OT vmilyen formában?Videó,dvd....
ha tud vki vmit,akkor kérem szépen az emil címemre üzenjen(de ha neten keresztül küldetek,az is jó)
wera


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork