Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53955 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


"Lenyűgöző, de sosem olcsó"

eszpee cikke a Netszüret rovatból, 2005. január 14. péntek, 15:52 | 11 hozzászólás

Templar kommentezte be, de annál több figyelmet érdemel, én például negyed órája ezen röhögök: Apple Magyarországi Képviselet - Mac mini - A Fordítás. Minden mondata teljesen DVD játékos.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (11)

1

eszpee, 2005. január 14. péntek, 16:00 (#)

Érdemes az eredeti oldallal párhuzamosan olvasni, a fenti postcím például angolul valamivel ésszerűbben hangzott: "Inexpensive, but never cheap"... bár ha belegondolok, végülis az Apple Magyarország mindenkori legőszintébb mondata került bele az anyagba. :)

http://www.apple.com/macmini/

2

monika, 2005. január 14. péntek, 16:10 (#)

Khmmm... mint egy kirúgott ex-lektor, akinek a munkájára egy nagy szoftvercégben nem volt szükség, mert "a fordítók már így is olyan minőségben dolgoznak, amivel a felhasználóink elégedettek", most a fülemig ér a szám (habár az a cég konkrétan nem az Apple volt).

3

stsmork, 2005. január 14. péntek, 16:10 (#)

UNIVERZÁL gyorsfordító iroda!

Marketinges anyagai rövid határidejü kezelése! Akár meg is várhatja, amíg sokoldalúan képzett szakembereink erőfeszítésmentesen elkészítik az Ön magas minőségű fordítását az Ön részére, minden igényt kiáló minőségben, diplomás lektoraink által a legnagyobb gondosság mellett jóváhagyva, szóvirágokkal felszerelve (külön felár nélkül!), az Ön igényei szerint, rendkívűl kedvező áron! Hódítsa meg vásárlóit! Hívjon még ma!

4

Peter Orosz, 2005. január 14. péntek, 17:20 (#)

ezt nem hiszem el, ezt tenyleg gep forditotta.

"Apple mérnökök egy kis csodának valamint az összes Mac gépnél olcsóbbra tervezték."

gondolom ezzel a rettenetesen vicces kopival ellensulyozzak az 1.6-szoros uzsora arat.

5

stsmork, 2005. január 17. hétfő, 00:58 (#)

Bemásolom ide az egész cikket, mielőtt az Apple Magyarország észbe kap és leszedi az oldalt a webhelyükről. Kár volna ha kárba veszne egy ilyen gyöngyszem:

* * *

Folytasson digitális életetstílust elegáns egyszerűséggel. Mindössze 16,25 cm széles és 5 cm magas, Mac mini mindent biztosít, amire szüksége lehet, hogy jobban élvezhesse zenéjét, képeit és filmjeit - rögtön, miután kivette a dobozból. Ráadásul hihetetlen szuper árral dicsekedhet.


Egyszerűen működik
-------------------------

Kezelheti digitális zenéjét az iPod készülékhez vagy rendszerezheti és megoszthatja digitális képeit egyszerűen. Csatlakoztassa digitális videókameráját a Mac mini géphez és kezdje el szerkeszteni a mesterművét. Csatlakoztassa elektronikus gitárját vagy billentyűzetét és készítsen zenét. Hogyan? Az iLife, könnyen használható programcsomag élete egy digitális csodaországgá változtatja. Mac OS X rendszerrel erőfeszítésmentesen hajthat végre mindent - nem lesz szükség extra meghajtók telepítésére, mikor hozzáad valamilyen hardvert a rendszeréhez.

Mac mini minden szoftvert biztosít, amire csak szüksége lehet, hogy zűrzavar nélkül élvezhesse az internetezést - beleértve az emailezést, a csevegést és a böngészést a weben, blokkolva a felugró hírdetéseket. Egyúttal egy DVD lejátszóhoz is jut, egy naptár szoftverhez, egy címtárhoz, faxoló szoftverhez és egy módhoz, amivel áttöltheti a névjegyeit mobil telefonjára vagy iPod készülékére. Mikor szeretne kicsit pihenni, játszon olyan 3D játékokat, mint a Nanosaur 2 és a Marble Blast Gold.

Lenyűgöző, de sosem olcsó
------------------------------

Egyetlen centi sincsen elpazarolva. Apple mérnökök egy kis csodának valamint az összes Mac gépnél olcsóbbra tervezték.5,08 cm magas, 16,51 cm széles négyzet alakú alumínium borítású házon belül, a Mac mini egy 1,25 vagy 1,42GHz-es G4 processzort tartalmaz, 40 vagy 80GByte-os merevlemezt, egy tálca-nélküli CD-R/DVD-ROM opitkai meghajtót, 256MByte DDR SDRAM tárat és ATI Radeon 9200 grafikai processzort 32MByte dedikált DDR SDRAM tárral - minden halkan dolgozik.

Mac mini gépéhez USB 2.0 vagy FireWire kábelen keresztül csatlakoztathat digitális készülékeket, fényképezőgépet, iPod lejátszót, nyomtatót, videókamerát vagy billentyűzetet. Beépített 10/100 BASE-T Ethernet és 56K v.92 fax modem szélessávú vagy dial-up Internet kapcsolatot is lehetővé tesz. Fejhallgatónak, audió vonali szintű bemenetnek köszönhetően sztereóban hallgathat zenét.

Bármikor átrendezheti a bútorokat
-------------------------------------

Ha hiszi, ha nem, ez a technológia mindössze 1,3 kg. Képzelje el... hirtelen az az ötlete támad, hogy asztali számítógépét átviszi a tanulószobából a konyhába, ezt meg is tudja tenni és a Mac mini alatt nem szakad meg.


Varázslatos újítások
------------------------

Mac mini számos újítást kínál, hogy felpörgethesse digitális életét, nem tudja kiütni a extrák használatával. Ha hozzáadja a SuperDrive opciót, írhat DVD lemezeket az otthoni filmekből vagy készíhet biztonsági mentést a zenéről vagy a hangoskönyvekről. Az asztalon lévő kábel zűrzavart is megszüntetheti a vezetéknélküli kapcsolattal. Szörfözzön vezeték nélkül az AirPort Extreme kártyával, melyet telepítve talál Mac mini gébében. Konfigurálja Mac mini gépét belső Bluetooth technológiával így használhat vezetéknélküli billentyűzetet és egeret. Válaszhatja az akár 1 GByte RAM tárral rendelkező modellt és a 40 GByte-os merevlemezt 80 GByte-osra növelheti. Ezek közül néhány opciót az Apple telepít, a többit pedig az Apple Boltban vagy az Apple viszonteladóknál szerezheti be.

A Mac mini minden, amire valaha is vágyott és semmi felesleges, amire nincs is szüksége. Vessen rá egy pillantást az Apple Boltban vagy valamelyik viszonteladónál. Fantasztikus áron viheti haza.


Több, mint egy otthoni számítógép
-------------------------------------

A Mac mini tökéletes a dolgozó- vagy a hálószobába. A megfelelő kiegészítőkkel felszrelve bárhol élvezheti használatát.

Hagyja, hogy szórakoztassa Önt a Mac mini
------------------------------------------------

Megmutathatja a legújabb képeit, filmjeit és zenéit a konyhai TV-n S-videó vagy kompozit videó adapter segítségével. Bluetooth vezetéknélküli billentyűzete és egere egyszerűvé teszi, hogy Mac mini gépét átvigye a ház egyik szobájából a másikba. Csatlakoztassa más Mac gépeken lévő iTunes és iPhoto programokhoz egy opcionális AirPort vezetéknélküli házlózaton keresztül.

Kiváló a kis üzletekhez
--------------------------

Segítség? Nem áll rendelkezésére. Ön mindenki egy személyben. Nincs ideje vagy képessége, hogy megszabadítsa a rendszerét bénító hírdetésektől és vírusoktól és hogy naprakész legyen. Természetesen futatthatja az üzleti szoftvereket, úgy mint a Microsoft Office 2004 for Mac és a FileMaker Pro programokat.

Újítsa fel az iskolai labort
---------------------------------

Cserélje le a PC-ket Mac mini gépekre és megtakaríthatja az időt és haladó szintű témákat oktathat az alap számítógépes kezelés helyett. Megvannak a billentyűzetek, az egerek és a monitorok, amire szükség van. Kensington zárat a biztonsági nyílásba helyezve pedig megóvhatja a komputereket attól, hogy lábuk kelljen.

Tökéletes a programozók számára
-----------------------------------

Tegyen egy helytakarékos Mac mini gépet a PC munkaállomására és adjon hozzá egy KVM átkapcsolót, hogy megossza a billentyűzetet, monitort és egeret.Mac OS X ingyenes feljlesztői eszközöket tartalmaz Mac, UNIX és Java rendszerekhez. Teszteljen egy Mac verziót a legújabb alkotásaiból, azonnal. Hamarosan minden idejében a Mac verziót fogja használni, azoknál is, amit a PC leminősített.

Cserélje le PC-jét
----------------------

Használja iPod készülékét és tegye át dokumentumait a régi PC-jéről új Mac mini gépére.

Tudassa barátaival
----------------------

Ossza meg ezt az oldalt barátaival vagy kollégáival, az új Mac mini mindenki érdeklődését felkelti.

* * *

PS: Most látom csak, hogy a hirdetés szót következetesen hosszú í-vel írja az alkotó (biztos élőszóban is híírdetésnek ejti, mint ahogy póóstának a postát és kőőőőrútnak a körutat...) De az se rossz, hogy "készíthet biztonsági másolatot a zenéről".

6

blumi, 2005. január 17. hétfő, 01:52 (#)

Lehagynád a második tab alatti részeket, ahol olyan gyöngyszemek találhatók, mint 'az elegáns rés'??

7

stsmork, 2005. január 17. hétfő, 12:52 (#)

Igazad, van időnként még a kerékre is ráfér, hogy jól újrafelfedezze valaki! Mellesleg kiütéseket kapok, amikor valaki szó szerint lefordít egy olyan idiómát, aminek van magyar megfelelője. Jöjjön tehát az egy praktikus rés, közkívánatra:

Időnként még a kerékre is ráfér, hogy valaki jól újra felfedezze. Hogyan másképp történhetne meg, hogy egy számítógép olyan kicsire zsugorodjon, hogy egyetlen tenyerünkön elférjen, mégis elegendő teljesítményt hordozzon a digitális nirvána eléréséhez?


Ravasz. Nagyon ravasz!
-------------------------
A legtöbb PC-gyártó Frankenstein szörnyetegére hajazó gépeket dobál össze ezerfelől begyűjtött alkatrészekből, ízléstelen műanyag dobozokba. De nem is lehet igazából választásuk, hiszen ezek egyikét sem ők tervezik. Ezért van, hogy a kedvezőbb árfekvésű PC-ket elborítják a különböző gyártók matricái, felségjelzései. Szerencsére az Apple mérnökei egészen az alapoktól tervezhették meg új mini számítógépüket. Az új Mac mini szempontjából ez azt jelenti, hogy eldőnthették például, mik azok a jellemzők, melyek egy Mac gép lelkét adják. Mitől is lesz Mac a Mac? És eközben — hogy, hogy nem — teljesen újraalkották az asztali PC fogalmát.


Tökéletesség kis méretben
--------------------------
Az eredmény? Egy mini számítógép, amit nem kár az asztalra rakni. Csak 16,5 cm széles és alig 5 cm magas — tehát bárhol kényelmesen elfér. Az alumínium borítás gyönyörűen kihangsúlyozza az éleket és az íveket, melyek persze hasonlítanak a nagyobb testvér, az iMac G5 főbb külső jegyeire is. A Mac mini fehér teteje jól illeszkedik bármilyen otthoni környezetbe, de illik az iPod dock hangulatához is. A legjobb, hogy a Mac mini rendkívül csendesen működik, ezért sem kell az asztal alá rejteni, mint más PC-ket. Szegecselt bádog és fröccsöntött műanyag szörnyetegek helyett válassza a digitális életmódot: nézzen DVD-t, készítsen saját CD-t, csatlakoztassa az iPod lejátszót vagy digitális kameráját. Kalandozzon az Interneten kényelmesen, nyugodtan.


Sűrített teljesítmény
-------------------------
Igen. Minden be van építve. valójában nehéz is elképzelni, hogy bármi hely maradt volna ebben a számítógépben. Az optikai meghajtó alá be van rejtve egy G4 processzor, akár 1 GByte PC2700 RAM tár, egy Radeon 9200 grafikai vezérlő lapka 32 MByte dedikált tárral kiegészítve és egy akár 80 GByte-os Ultra ATA merevlemez is; mely bőséges kapacitást biztosít a korszerű multimédia alkalmazások számára is. Mindezek mellé még befér az AirPort Extreme kártya és a Bluetooth bővítő modul is. Így kellő teljesítmény és minden szükséges szolgáltatás a rendelkezésére áll.

A Mac mini gyönyörű — függetlenül attól, hogy hova, milyen környezetbe helyezi el.

Az új Mac mini igazán szerethető. Az Apple tervezői megszámlálhatatlan órákat töltöttek azzal, hogy a számítógép ne csak kívülről legyen gyönyörű, de ehhez illő grafikai élményt is nyújtson. Sokkal szebb eredmények születnek olyan eszközökkel dolgozva, melyet szívesen veszünk használatba, melyek gyönyörködtetik a szemet.


Az élénk képzelőerő szolgálatában


Így hát semmi sem állhat a kreativitás útjába, de legkevésbé nem a számítógép. A képernyőn csak az alkotás maga látszódhat, a technika tökéletlenségei semmiképpen nem. Az Apple mérnökei ezért fektetnek akkora hangsúlyt a grafikai rendszer tervezésére. A Mac mini egy teljes értékű ATI Radeon 9200 grafikai vezérlőt tartalmaz AGP 4x buszra építve, melyet 32 MByte dedikált DDR SDRAM tár segít.


Válasszon képernyőt


A Mac mini gépen DVI csatlakozó van, így kihasználhatja a korszerű digitális monitorok, mint például az Apple 20 és 23 hüvelykes Cinema Display képernyői kínálta tökéletes képminőséget. Ezek a csúcstechnikát jelentő monitorok kínálják a legtisztább képminőséget minden célra. Természetesen mellékelünk a Mac mini géphez egy DVI-VGA átalakítót is, melynek segítségével tetszőleges, hagyományos VGA monitort csatlakoztathat. A külön megvásárolható adapter segítségével pedig TV-készüléken vagy analóg kivetítőn is bemutathatja a Mac mini képét.


Dolgozzon szimultánban


A Mac mini, mint más korszerű rendszerek, dedikált grafikai vezérlőt használ, hogy a vizuális számítások terhét levegye a fő processzorról. Így a PowerPC G4 hatalmas teljesítményét nem kell ablakok rajzolására, mozgatására, különleges grafikus hatások kiszámítására pazarolni — mindez a teljesítmény a valódi számítási feladatok gyors végrehajtására marad. A Radeon 9200 grafikai vezérlő ezeket a feladatokat sokkal jobban végzi, mint egy általános célú processzor, hiszen pont erre tervezték. Mindezeken felül a Radeon társprocesszort saját 32 MByte dedikált tár is segíti, így a képek összeállítása nem a fő processzor tárterületéből foglal helyet. Ez megint azt jelenti hogy nagyobb kapacitás marad szabadon a valódi feladatok számára.

Célra tarts!

Próbáljon csak meg egy olcsó PC-n olyan játékokat játszani, mint a Halo. A legtöbbször azt mondják, ezek a gépek csak 2D játékokra alkalmasak. Ennek az oka, hogy az integrált grafikai rendszerek a fő processzor számítási kapacitását és tárterületét is kannibalizálják, így a rajzolás a többi számítási feladat rovására megy. Rendszerint újabb, nagy teljesítményű grafikai kártyát kellene vásárolnia, ha ezeket az új játékokkal játszani szeretne — de a legtöbb olcsó PC-ben nincs is e célra szabad bővítőhely.

Válassza inkább társul a Mac mini gépet digitális életéhez, mely a világ legkorszerűbb grafikus felhasználói felületét is kínálja.

Elegancia és a könnyen használható Apple szoftverek teszik a Mac gépeket Mac gépekké. Mac mini mindennel rendelkezik, kezdve az erőteljes, biztonságos Mac OS X operációs rendszerrel, mely például zűrzavar nélküli internethasználatot nyújt. Rendszerezze zenéit, fotóit, alkosson zenét, filmeket és DVD lemezeket az iLife '05 programcsomaggal.


Élvezze az iLife ’05 csomagot

Többet is megtehet képeivel, zenéivel és filmjeivel

Készítsen azonnal filmet a baba első lépéseiről, iskolai ballagásáról vagy az esküvőjéről. Csak csatlakoztassa a kameráját és az iMovie a többit elvégzi. Ossza meg alkotásait családjával emailben, a weben vagy DVD lemezen.1. Vagy játssza le HDTV-n. Használja fel digitális zenegyűjteménye néhány dalát és alkosson játéklistákat a következő fergeteges házibulihoz vagy bízza az iTunes Party Shuffle opciójára a DJ szerepet és véletlenszerű lejátszást hallgathat. Tervezze meg a kis fotóalbumát, használja a szülei 25. házassági évfordulóján készült fotókat. A teljes családnak elküldheti emailben a ballagási képeit. Rögzítsen egy dalt, írja ki CD-re, így egyedi ajándékokat készíthet. Szórakoztassa a vendégeket a legújabb gitár szerzeményével háttérben pedig a GarageBand program kíséri és természetesen a Mac mini. Hozzon létre egy dalt az iPhoto-ban készült diavetítéshez vagy egyik iMovie projektjéhez. Mentse el kedvenc képeit CD vagy DVD lemezre.1.


Biztonságos kapcsolat

Biztonságos belépés és azonnali internetezés

Pillanatok alatt csatlakozhat az Internethez. Böngészhet a weben a Safari-val, a Mac leggyorsabb böngészőjével. Ha beállítja, a Safari blokkolja a felugró hirdetéseket is. Küldjön és fogadjon emailt, közben szürje ki a nem kíván leveleket (junk mail). Osszon meg fájlokat a régi Windows gépével. Beszélgetést is folytathat az 56K dialup vagy jobb kapcsolaton keresztül.2. Élvezze a videó konferenciát teljes képernyőn.3. Megoszthatja a net kapcsolatát a házban lévő összes számítógéppel. A beépített tűzfallal pedig megvédheti Mac mini gépét.


Fergeteges élményben lehet része

A Panther egyszerű eleganciája gyönyörködtető

Az Exposé-val gyorsan áttekintheti a nyitott ablakokat. Beállíthat egyedi belépést minden családtag számára és megadhatja azt is hogy a gyermekei melyik alkalmazásokat használhatják. Nézzen DVD-t szélesvásznú HDTV-n. Használja a kiváló minőségű betűtípusokat a dokumentumokban és rendszerezze őket a Font Book-ban. A képernyővédő biztosítja Mac mini gépét, mikor épp szünetet tart. Javítsa ki a félregépelt szavakat a beépített helyesírás ellenőrzővel, még csevegés közben is működik. PDF fájlokat háromszor olyan gyorsan nézhet meg, mint a Windows-ban. Ébressze Mac mini gépét alvó üzemódból jelszóval. A legjobb, hogy a Mac OS X nem fogja bosszantani azzal, hogy tegye rendbe az ikonokat asztalán, amikor éppen hat emberrel cseveg.


Legyen szervezett minden napja

Az összes névjegykártya és minden fontos dátum egy helyen

Tartsa az összes névjegykártyáját egyetlen Címtárban. Szervezze meg időbeosztását az iCal-ban. Publikálhat egy naptárt a weben. A kedvenc sportcsapata meccseit is beírhatja az iCal-ba. Értesítheti családját, barátait és kollégáit, mikor valamely adata megváltozik. Nyomtathat címkéket a különböző Avery címke sablonok közül. Szinkronizálja névjegyeit és naptárját PDA készülékével vagy mobiltelefonjával. Nyomtasson egy példányt a Címtárából, hogy mindig kéznél legyen.


Szórakozzon

Tartson egy kis szünetet

Kiélheti az izgalom utáni vágyait a Nanosaur 2 és a Marble Blast Gold játékokkal, melyeket megtalál Mac mini gépén. Repüljön dinoszauroszon és használja a nagy technikai képességekkel rendelkező fegyverkészletét, pusztítsa el az ellenséges dinokat és mentse meg a tojásokat vagy repüljön két körös versenyt egy másik repülő dinoval, szerezze meg a zászlót vagy harcoljon. A gólyókat végigvezetheti izgalmas pályákon, örvénylő tornádókon, aknákon, flipper ütőkön és szűk futóhidakon.

Szerelje fel a Mac mini gépet minden kiegészítővel, ami csak a digitális élethez jól jöhet! Mindenképpen szüksége lesz egy egérre, billentyűzetre és monitorra. Minden más Önön múlik. Rakhatja a Mac mini gépet a nappaliba, a hálóba vagy a konyhába — más és más kiegészítőkkel szerelheti fel. Csinálhat belőle saját zenei stúdiót, sötétkamrát, színpadot, kommunikációs központot vagy laboratóriumot.


A Mac mini irányításaApple Wireless Keyboard

A Bluetooth technológiának köszönhetően ezt a kényelmes és megbízható billentyűzetet bárhova rakhatja a Mac körül, sőt akár ölbe is kaphatja, ha hátra szeretne dőlni. Mindezt kábelrengeteg nélkül.

Apple Wireless Mouse

Legyen Ön bal- vagy jobbkezes, ez a Bluetooth vezeték-nélküli egér mindig kézre esik. Akár 10 méterre is elviheti a Mac mellől, mégis irányíthatja azt, biztonságosan és megbízhatóan.

Apple Keyboard

A Mac egyszerű, de tökéletes társa. Két további USB kaput is kínál, melyekre könnyedén csatlakoztathatja kéznél levő eszközeit: egeret, USB adathordozót, fényképezőgépet.


Kilátás a digitális életre20-inch Apple Cinema Display

Az elegáns alumínium borítás és a kecses láb nem csak jól néz ki az íróasztalon, de biztosítja, hogy tetszőleges helyzetbe is állíthassa a tökéletes képet adó TFT monitort.

23-inch Apple Cinema HD Display

HD filmjeit már a natív, 1.920 x 1.200 képpontos felbontásukban is szerkesztheti az iMovie porgramban, élvezve a teljesen digitális képalkotás hibátlan minőségét.

Apple DVI to Video Adaptor

Csatlakoztasson analóg kivetítőt vagy TV-készüléket a Mac DVI kapujára, és nyűgözze le ismerőseit vagy üzletfeleit kreatív munkáival, első filmjével vagy a családi képekkel.


Váltás PC-rőlMove2Mac — Mac to PC

A szoftver segítségével szinte percek alatt átmásolhatja legfontosabb anyagait a PC-ről új Mac gépére, és már folytathatja is a munkát, egy korszerűbb környezetben.

Belkin 2-Port KVM Switch

Ugyanazt az egy készlet egeret, billentyűzetet és képernyőt használhatja Mac és PC gépéhez; egyetlen gombnyomással válthat közöttük.

Office 2004 for Mac

A PC-n megszokott szoftverek új Mac gépén is a rendelkezésére állnak, továbbra is cserélhet Microsoft Office dokumentumokat munkatársaival, barátaival.


Zenéljünk otthon...Griffin iMic USB Audio Interface

Ennek a kiegészítőnek segítségével hangot vehet fel Mac gépével: mikrofonról, analóg hangszerről vagy akár kazettás magentofonról is.

M-Audio Keystation 49e

Teljes méretű, dinamikus, négyoktávos zongora-billentyűzet, mely remek kiegészítője a GarageBand programnak.

AirPort Express

Sugározza iTunes zenéit Hi-Fi erősítőre, szörfözzön az Interneten és nyomtasson vezeték nélkül — akár a lakás távoli sarkaiból is.


...és zenéljünk az úton is!iPod shuffle

Adjon egy esélyt a véletlennek! Az alig 22 grammos, szuperkicsi iPod shuffle digitális zenelejátszót bárhova magával viheti és kedvenc zenéit soha nem unja majd meg...

iPod mini

...vagy vigyen magával akár három napra elegendő zenét egy olyan pici készüléken, hogy könnyen meg is feledkezhetne róla. De aki meglátja, biztos újból eszébe juttatja majd.

iPod

De akár több tízezer dalt is felpakolhat, színes fényképekkel és minden személyes adatával együtt. Tartson fényképeiből bemutatót barátainak bárhol és bármikor.


iLife kiegészítőkKeyspan Express Remote

Irányítsa az iMovie, iTunes és QuickTime programokat, vagy a DVD-lejátszót úgy, ahogy azt már a hagyományos TV-nél és videónál megszokhatta.

iSight

Hívja föl távolba szakadt barátait, üzletfeleit az Interneten keresztül, beszélgessen akár órákig helyi tarifáért úgy, hogy közben látják is egymást. (Szélessávú Internet elérés szükséges.)

Epson Stylus C86 Ink Jet Printer

Legjobb fényképeit nyomtassa ki kiváló minőségben, gyorsan.

* * *

alapmű

8

templar, 2005. január 24. hétfő, 15:35 (#)

hehe, úgy tűnik kicsit átírták, de elég sovány. A 'lenyűgözö de sosem olcsó'ból csak 'lenyűgöző' lett, árcsökkentés nem :))))

9

templar, 2005. január 24. hétfő, 15:36 (#)

hehe, úgy tűnik kicsit átírták, de elég sovány. A 'lenyűgözö de sosem olcsó'ból csak 'lenyűgöző' lett, árcsökkentés nem :))))

10

templar, 2006. június 27. kedd, 14:22 (#)

megint van úúúúj az alma alatt: http://www.apple.hu/hun/apple/hardware/macbook/design.html

11

Author Profile Page eszpee, 2006. június 27. kedd, 14:28 (#)

Mekkora!

"Remáljük, hogy a MacBook számítógép állandó társa lesz, így a tartós polikarbon burkolat kész a mindennapok bukdácsolására. Ez aztán a kecsesség stressz alatt."

:D


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork