Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Afr.Lev.

Madbal cikke a Netszüret rovatból, 2005. március 10. csütörtök, 15:46 | 5 hozzászólás

Garry Grimshaw nem pazarolja el energiáit, sikerült megalkotnia a "gazdaságos afrikai levél" fogalmát. Alábbiakban SPAM következik, csak az olvassa tovább, aki ráér.

From Mr. Garry G. Grimshaw.

I am a business consultant from United States representing the family of a top government official and an oil royalist here in London. I have a business proposal that has to do with Investment of funds for you Please indicate your interest by sending a reply with your personal phone number to: (itt email cím van - a szerk.) @excite.com

Regards,
Mr. Garry G. Grimshaw.

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (5)

1

mr m, 2005. március 10. csütörtök, 16:04 (#)

Igen, és?

2

nix, 2005. március 10. csütörtök, 16:14 (#)

Semmi családi tragédia, királydráma vagy pénzmosós-leoldós sztori? :( Már a spam sem a régi... ;)

3

madbal, 2005. március 10. csütörtök, 16:20 (#)

Semmi. Nekem olyan volt, mint egy vicces videó. Röhögtem, majd elmerengtem utána, hogy van-é valaki, aki ezt még bekajálja.

4

becherpig, 2005. március 10. csütörtök, 17:38 (#)

nekem ez tetszett nagyon:
"Now here is a very easy way to make quick and easy money that is both honest and legal... OK, I'm a liar. This is a scam. My name is Gary and I work for a spam company. The truth is my wife left me and I've put on quite a bit of weight due to depression. I moved into a shitty apartment downtown which I rarely leave. I got this job spamming comic strip sites but it makes me hate myself. My IP address is going to be banned and you will never hear from me again. Please forgive me. And Linda, if you are reading this... give me another chance... please, let me apologize. Please. "

5

tmnk, 2005. március 17. csütörtök, 13:59 (#)

:)


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork