Kispad

Kispad: közös blog
4230 cikk, 53915 hozzászólás
Szerzők | Tudnivalók | Feedek


Kockázatok és mellékhatások

Ervin cikke a Netszüret rovatból, 2005. április 18. hétfő, 23:48 | 4 hozzászólás

Avagy: mitől tartsunk a következő évtizedekben? Egy részük nyilván megoldódik majd valami váratlan módon, de azért néhányuk erősen elgondolkodtató: kockázatok a World Economic Forum szerint. Ti mitől féltitek a jövőnket?

» Ugorj a hozzászóló ablakhoz

Megosztások Facebookon

Eddigi hozzászólások (4)

1

nzanga mobutu junior, 2005. április 22. péntek, 10:33 (#)

nem meglepo, h egy deka kommentet nem kapott ez a poszt, eleg pontosan tukrozi hozzaallasunkat a temahoz. a kor embere nem tud es nem is akar mit kezdeni a jovore vonatkozo, racional-alapu(nak) tuno negativ vetitesekkel. (persze egy irracional-alapu nostradamus csotanyinvaziosos joslat mar inkabb megborzongtatja a jonepet.) pontosabban csak annyit tud kezdeni, h beul a moziba es megnezi a vonatkozo amcsi kassza-filmet (chinese invaders vol.2).

amugy veletlen egybeeses pepito vendegőmunkassaga, de kinara kenytelenek leszunk jobban odafigyelni; megha a linkelt cikkben egyeduli itemkent szerepel, nehany masik kockazati tenyezovel nemi korrelacioban van.

2

Ali, 2005. április 22. péntek, 11:16 (#)

Nincs mit postolni, azt már sok helyen leírtuk, hogy a szükséges hosszú távú szemlélet helyett az egyre rövidebb nyer teret, ez a kilencvenes évek második felében (yuppie-korszak) csak súlyosbodott. A felvetések alapjai meg már a Római Klub anyagában benne voltak, itt meg szólnak hozzá olyanok, akik akkor még nem is éltek, amikor az készült. "A világ racionálisan fog viselkedni, ha már minden egyéb lehetőséget kimerített." (Murphy)

3

eszpee, 2005. április 22. péntek, 13:04 (#)

"amugy veletlen egybeeses pepito vendegőmunkassaga" - véletlen maximum az, ahogy a karakterek elhelyezkednek a mondatodban - ha nincs más infód, rólunk feltételezhetnél tudatosságot. :)

4

barom, 2005. április 24. vasárnap, 16:51 (#)

Ezeket a baromságokat egy mozijáró gimis is össze tudta volna hordani.
Legalább ilyen súlyos veszélyfaktorok:
1. USA. A gazdasági gondok fő gonjdaként az elnök a fertőzött kalocsai paprikát nevezi meg. A volt szövetségest legyúrják, hadifogjokat megkínozzák, bábkormányt felállítják.
2.Nyugdíjasok, gazdák. Az 1:1 eltartó:eltartott arány miatt 2020ban már szart sem ér a nyugíj és a fizetés ezért mindenki fellázad. Csatlakozik hozzájuk a GDP 0.023%át megtermelő parasztság, mert nem kapott segélyt.
3.A cigányság aránya eléri a 80%ot. Bár az értelmesebbje látja, hogy nem ez okozza a gondot, de ők ilyenkor már Németországban dolgoznak. A tüntetésekre való tekintettel, a politika bűnbakot keres, és már épülnek is az első gyűjtőtáborok.
4.Mindenki megőrül és egyszerre adja fel magát a rendőrségen aki valaha: füvezett, részegen vezetett, nem kapcsolta be az övet, aki buzi vagy már kappózta seggbe a barátnőjét. Utóbbi kettő pápai nyomásra került be a BTKba.

De jóhír: az üvegházhatás miatt lesz magyar narancs, 5 hónap a balatoni szezon, kissebb fűtésszámla.
Hollandiát,Izraelt, Bangladest, Vanuatut elborítja a tenger, így a magyar válogatott 4 helyet lép előre a világranglistán.


Hozzászólsz?

Igen

Hozzászólást csak névvel együtt fogadunk el. Ha linket írsz be, akkor előtte és utána hagyj egy szóközt, főleg akkor, ha zárójelbe teszed.


Az oldal tetejére | Szerzők, tudnivalók, feedek | sesblog és Kispad © 2003-2010 ervin, eszpee, stsmork